Alla inlägg under juli 2007

Av Anna-Karin - 6 juli 2007 18:24

Idag har vi ju varit på barn teater i mellenfjärden. Trollskogen heter den. De var jätte roligt, lille man tycket de var mysigt. Nu sitter jag på svärmors kontor å hon håller på att dammsuga.

Vi har ätit gott å nu ska vi äta glass och jordgubbar.mums I morgon blir de mycket åkande. Morfar sven fyller år, å sen kanske vi ska till pappa å pia och hälsa på... Men de blir nog bra.

Var å hämtade  sötnosen på dagis i dag, ... hade klippt han, rakat jätte kort å jag som hade tänkt gått å klippt han i veckan så han får en riktig frisyr... Men inte, sen är han så otroligt ful på tänderna så vi kanske måste gå till tandläkaren.. Suck de är de ända jag kan säga=(.

Om ... kunde sköta han ordentligt men inte... Blä så känner jag nu. Men jag hoppas att de går över...


Ha en trevlig helg!

Av Anna-Karin - 5 juli 2007 21:30

Sängen..

Äntligen så är de kväll, denna dag har visserligen gått ganska fort.

Efter mat har jag städat så nu ska jag bara toka golven stryka lite tvätt sen så får jag gå i sängen om jag vill.. Känner av att de har varit varm i mitt huvud. Har fått en krypandes huvudvärk jag som har druckit mycket vatten i dag. Men de är väl värmen. Jag har pratat med jeje i kväll de var länge sedan vi träffades nu men så kan de ju bli.

Å nu längtar jag så otroligt mycket efter mitt hjärta. Men jag försöker intala mig att de är ju bara ca 18 timmar kvar tills jag får träffa han. De borde jag ju klara.. De så är bra med att jobba dygn är att man är i från varandra minst 24 timmar varje gång så då hinner man inte bli leds på varandra så ofta. Inte för att vi brukar bli de, men man får ju känna hur mycket man saknar å älskar han då...

Nä nu ropar golvet på att få sig en dusch=o)

  

Av Anna-Karin - 5 juli 2007 16:00

Hej nu sitter jag på jobbet. Har suttit ute nästa hela dagen. De är ju så varm att man håller på att dö. Så naturligtvis så jobbar jag.I går när jag skulle sola då regnade de. De är ju så varmt att man skulle vilja bada i trädgårdsslangen, för att svalka sig.. Med tror jag och lille man ska lura med oss svärmor å bada i morgon. De kan ju vara roligt för han å få bada i havet oxå.. Måste köpa en liten barn pool till han. Som han/vi kan ta med oss. Nä nu ska jag göra ordning lite pannkaks smet som vi ska ha till middag. När de är så här varmt är man ju inte så jätte sugen på nån mat..

å vad jag saknar hjärtat. I helgen är vi lediga tillsammans de ska bli skönt..

Av Anna-Karin - 4 juli 2007 21:54

I dag är de sista dagen ledigt innan jag ska jobba... Känns inte så roligt, vill vara ledig ett tag till. Men jag är ju ledig 5 dagar sen. Å på fredag ska jag, sötnosen och svärmor på teater i mellis. De är en stig som man får gå så är de teater efter vägen de ska bli roligt.. Undra jag vad de kostar.. Har lite lite pengar denna månad eftersom jag var tvungen att köpa lite nya kläder, och att jag fick lite i lön.. Men de blir bättre fram över.


Ja vad har jag gjort i dag, Vaknade när hjärtat klev upp för att jobba men somnade om efter mycket snurrade. Sen vaknade jag men jag låg kvar tills hjärtat ringde å ville ha frukost/lunch. Så då klev jag upp å gjorde potatis korv och ägg till oss.. Sen så donade jag lite. Smsade till Kristina å frågde vad hon skulle göra, så jag åkte dit å hälsade på. Kollade på hur de ska bygga köket å hallen m.m Sen hade hon köpt en jätte fin klänning, tycker jag i alla fall.. Sen åkte jag på gnarp å skulle köpa en st men de var slut.. När jag kom hem så var hjärtat ute å grejade.. Sen kom han in så vi såg klart filmen vi såg i går... Sen la vi oss å bara myste, så vi somnade till ett tag. Igentligen skulle vi åka hem i dag men vi blir kvar i svärfars hus ett tag till. Eller jag tills i morgon för då ska jag ju jobba.suck Var å hälsade på svärfar å Ander i stugan. Sen var vi till hjärtats mormor och morfar å hälsade. De har varit i deras stuga ett tag så de var så länge sedan vi träffade de.. Så har min dag varit.. Nu ska vi kolla på en film.


Ha de så gött!     

Av Anna-Karin - 3 juli 2007 20:27

I dag har jag trott att de har varit måndag, men de är ju tisdag.. Blir så när man jobba helg.. Trodde att jag skulle få sovmorgon i dag men inte vid 10:30 ringer hjärtat å väcker mig, jag hade tänkt sova tills jag vaknade eftersom jag inte har sovit så mycket i helgen. Oxå så måste man ju passa på när man är barnledig å hjärtat jobbar.. Men då när han ringde var han hungrig så snäll som man är så steg jag upp å gjorde köttfärsås å spagetti till han. Så han kom "hem" å åt sen åkte han å jobba igen så jag gick å la mig igen de var skönt.

Sen så åkte jag till farmor å hälsade på var å handlade till henne å mig. Var även till pappa en sväng. När jag kom "hem" så polckade jag upp varorna, jagade mycket myror. De är så äckliga... Sen myste jag lite med hjäratat eftersom han låg och vilade. Klev upp å gjorde mat lax potatis och romsås. De var gott. Micke kom hit, han å hjärtat skulle åka å kolla på nån lastbil. Så då tänkte jag åka till svärmora men hon var å spelade golf. Så jag testade ringa till någar men nån ville inte svara å nån ville inte ha nå främande så jag åkte hem å satt mig här..

Tycker de är så tråkigt att de bara är jag som ska höra av mig till folk å de hör aldrig av sig! Visst om man mår dåligt, men försöker man att hitta på nått så kan den andre nästa aldrig å då ger jag upp...... Tycker att de ska vara från båda hållen å inte bara ett eller är de jag som har fel??? 

Nä nu ska jag gå och duscha sen kolla på lite tv medans jag väntar på att hjärtat ska komma hem...     



Av Anna-Karin - 2 juli 2007 18:15

Äntligen har jag kommit hem... Har varit hos svärmor å hälsat på sen så åkte vi till stan för att köpa in några spaljer till hennes kiwi planter och till nån klätter ros. Så nu ska jag gå och lägga mig till hjärtat kommer hem.. Sen ska vi packa å åka till svärfars hus å sova där några dagar. För hjärtat ska jobba i gnarp ett tag.. Ska packa lite mat oxå.. Sen skulle vi nog åka till suggan å mäta någar bustningar.. Sen så åker vi till huset.. De ska bli skönt Är jätte leds på att bo i lägenhet när de är så här fint väder.. Men de är tur att vi har snälla föräldrar som vi kom hälsa på.. Nä vila var de!


Ha de så bra!

Av Anna-Karin - 2 juli 2007 10:20

Förhoppningsvis har jag bara 2 timmar kvar att arbeta.. Jag hoppas de känner mig lite leds på jobbet nu, har jobbat 63 timmar på 3 dagar.

Sen ska jag åka och byta bil med Andre efter de bär de av ner över.. Just ja jga skulle ju åka in till farmor å hälsa på lite lovade jag ju i går.. Så de är väl bäst att göra de.. Å vad jag längtar efter hjärtat...

Ha de så gött!

Av Anna-Karin - 1 juli 2007 19:17

Längtar tills jag får gå och sova. Jag är så trött så skulle jag sitta still så somnar jag... Inte så bra... Men nu är vi klar för kvällen, ska bara plocka ur diskmaskinen när den är klar.. Sen så måste jag tvätta mitt nya linne tror jag har fått fett fläckar på de. Jag hoppas att de går bort, annar blir jag ledsen..

I går så körde jag åt Isaac å de känns i mina ben i dag har har träningsvärk... Inte så roligt.. Å som vanligt är de ju inge bra på tven heller.

Gud vad jag längtar efter hjärtat! För inte träffa han förän i morgon kväll.suck Nu blir de soffan ett tag till sen blir de sängen.. Jag längtar...


Sov så gott allihop!

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards