Alla inlägg under juli 2007

Av Anna-Karin - 25 juli 2007 11:09

Så nu sitter jag på jobbet å har lite tråkigt... Ska bara ta de lugnt i dag. läsa å mysa de är ju så grått ute.. Snacka om att jag inte ville kliva upp i morse.

Men man får ju tänka på att de bilr fina pengar nu... Men hade gärna varit ledig. Å jag har gjort 198 timmar denna månad. Jag får bara göra 168  timmar igentligen. I morgon ska Kristina komma å äta med oss hoppas jag. Vet inte riktigt av jag ska göra, hon skulle komma ganska sen. De är så roligt att se magen växa vecka för vecka längta till deras prins eller prinssesa kommer. Hoppas på en sessa. Nu ska jag ta å läsa lite.

Av Anna-Karin - 24 juli 2007 23:05

i dag har dagen bara gått utan mig.. Näe jag slutade jobba så åkte jag och handlade sen åkte jag hem packade upp varorna sen kröp jag ner i sängen å vilade lite, Hjärtat kom hem å fikade med mig ett tag. Jag var lite purken på han eftersom han sa i går att vi skulle äta lunch tillsammans men han hade redan ätit...  Så när han gick så la jag mig å läste en ny bok som jag börjat läst den heter Sista Jouren skriven av Karin Wahlberg. Sen så ringe en jobbar kompis han sa att hon som skulle jobba fortfarande var sjuk även att jag hade ringt å pratat med henne å hon skulle komma å jobba ons- till tors-dag. Men men, så då fick jag ringa å fråga svärmor om sötis kunde få vara där tills på torsdag förmiddag. Å de gick bra. Tack snälla svärmor!!! Sen helt plötsligt var klockan halv tre å då kom hjärtat hem så vi åkte till sundsvalls bildem å skulle köpa en dragkrok till hans bil, men de saknades nån skylt å lappar till den så vi åkte helt i onädan.... Brassade ner till sötis så svärmor för att få middag å avlasta henne med han. Sen så slingade jag hennes hår hoppas att de vart bra.. Ska ringa i morgon å kolla med henne... Sen så åkte vi hem å kollade på allt om min buske, den var så där. Nu har jag nyss duschat å ska hoppa i sängen!

natti natt!  

Av Anna-Karin - 23 juli 2007 22:00

Sitter på jobbet å är jätte trött har bara någar till saker att göra.. Trodde att hjärtat skulle komma men han var så trött så han stannade hemma, vi ska äta lucnh tillsammans i morgon. Saknar han så... nu är de ju inte så länge tills jag får pussa på han ca 12 timmar..

Jag är så kär i han, att de går inte med ord att beskriva! Jag hoppas att han vill bil mig man nån gång i framtiden.

Vet en till jag älskar av hela mitt hjärtat, våran lilla sötnos , pratade med han på telefon i kväll å han villa att jag skulle komma till han nu, han vart jätte ledsen å grinade efter mig så svärmor var tvungen att lägga på men de kan ha varit lite att hon tog telefonen från han. Men i vecka har han verkligen visat att jag betyder mycket för han. Känns skönt eftersom han är inne i trotts åldern nu å är väldigt jobbig i bland. Ska hämta han i morgon efter jag har städat i gnarp, skulle göra slingor på svärmora oxå sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag hoppas att han har blivit bättre i hostan... Tycker de är synd att han är sjuk hela tiden. Måste ta å reda ut de för nått fel är de ju.

  

Natti natt!

Av Anna-Karin - 23 juli 2007 12:28

Nu bilr de 24 timmar på jobbet, sen är jag förhoppningsvis ledig tills på lördag morgon! I dag är de jätte lugnt på jobbet ska beställa lite mat bara å åka å handla.. Så nu ska jag ta o skriva en lite lista vad jag ska handla.. Undra vad jag ska laga för mat... hmmm. Pannkaka kanske.

Än nu ska jag ta å röra på mig...

Av Anna-Karin - 22 juli 2007 12:15

Vad skönta att få sova lite längre i morse! Tack snälla hjärtat... Var i hudik i går kväll mycket folk å mycket bilar men som vanligt en massa jäv*a vanliga bilar som inte har nått på varvet att göra. Fattar inte att de inte fattar att de är till för raggar bilar vem vill se en sketen Volvo, opel, ford, inte jag i alla fall. De finns parkeringar!!!! Nä nu ska jag göra lite lunch till mina hungriga pojkar som snart kommer hem.. Sen i kväll ska vi till mellis å äta tacos hos svärmora, vi ska lämna sötis hos henne eftersom jag å hjärtat jobbar båda två. Efter de ska vi till hudik med några grejor till suggan skulle fika hos Kalle kula. De ska bil roligt att se hur han bor, de är en jobbar kompis till hjärtat. Sen ska vi kolla på en film å njuta av lugnet!!!

Ha den fortsatt bra dag!

Av Anna-Karin - 21 juli 2007 20:15

Idag har jag å lill hjärtat varit ensamen de har jätt jätte bra, förutom att jag vart jätte trött mitt på dag med vi kollade på lite tv då. Hjärtat har nyss kommit ner till norris. Jag å lill hjärtat har varit å kollat på lite fotboll sen åkte  vi å köpte pizza fick äta hos babs å isaac, tack snälla! Sen var jag å sötis å hämtade svågern hos nån kompis han vill ehem å duscha så vi hade inte nått annat för oss. Sen så skjusade vi tillbaka han. Nu ska jag hoppa i duschen själv för jag ska köra åt babs med folk. De är crusing i hudik!!!

Av Anna-Karin - 20 juli 2007 23:45

I dag har jag varit till pappa en sväng å hälsat på. De var länge sedan jag träffade han nu. Sen åkte jag till gnarp å fixade med maten tills i kväll vi har haft jenny å jepp Här på middag. Men vi var i norris å grillade för jag, lill hjärata å hjärtat ska sova där i helgen, passa på när svärfar å j är på semester. Vi hade jätte mysig i kväll, jenny å jepp åkte nyss. Är så mätt så jag håller på att spricka... i morgon ska jag å sötis vara själv för hjärtat ska jobba ett tag hoppas att de går fort.. Nä nu är de sängen som gäller om jag ska orka upp i morgon...

Av Anna-Karin - 19 juli 2007 21:52

Hjärtat ringe å sa att han skulle komma med en telefon laddare åt mig, men nu får jag inte tag på han... De är så typiskt.... Har inte så mycket kvar att gör på jobbet nu innan jag får gå å lägga mig. Är ganska trött. Men jag hoppas att han hör av sig snart.. Har haft en mycket bra dag på jobbet i dag, men tiden går ju så fort. Snart har jag å hjärtat varit tillsammans i 8 månader. Har gått med världens fart. Utan en massa bråk de känns jätte bra att vi kan diskutera allt å inte bråka!

Golvet var de som ville bil sladdat!


God natt på er!

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards