Alla inlägg under juli 2007

Av Anna-Karin - 12 juli 2007 20:45

I morse vaknade vi ganska tidigt tim åt välling å jag läste lite i en bok jag hittade på jobbet. Hade tänkt att jag skulle köpa garvidchocken å läsa den men när jag jobbade sist så hittade jag en bok som heter Vincen & Joy. Den verkar vara bra så jag får köpa gravidchocken sen.

Åter sen efter ett tag så fikade vi frukos. När vi gjorde de då sa sötnosen att han ville åkta till Martin å Anna så jag ringde å hörde vad de skulle göra. Vi var jätte välkommná så vi packade å åkte. Kom dit vid lunch så Tim fick pannkaka med sylt pch jag sallad med pasta ´å becon.

Efter de så badade jag med martin han tycket de var jätte roligt eftersom min bror danne å hans tjeje är två land krabbor... Sen var jag bäst i hela världen.Hihi Tim sov lit middag så jag solade å latade mig ett tag. Sen så solade jag medans tim höll på i sandlådan. Så snällt som har var i går har han nog inte varti på jätte länge..

Jag vill köpa hus nu!!! Men hittar inget bra bara. suck..  Hjärtat satt å kollade på internet i går, men inget som var ja de köper vi...

Nä nu ska jag polcka ur diskmaskinen Sen sätta mig i soffan med hjärtat..


Sov så gott!!!

Av Anna-Karin - 11 juli 2007 18:17

Nu har ja äntligen kommit hem. Slutade 9.30 morse, då åkte jag till mamma å gänget å häsade på. Var där tills de var dax att åka å hämta farmor för klippning. Hon vart jätte fin å sen köpte han en jätte fin tröja på Justinas de var 50% där. Sen så bar de i väg hem över, å nu är jah hemma...Skulle behöva åka å handla  men de får bli efter jeje  har varit här.. Har inte träffat henne på jätte länge. Kanske lurar med henne på Ica.. Nu ska jag plocka undan lite här innan hon kommer. Har haft en bra dag i alla fall..

Ha de så gött! 

Av Anna-Karin - 10 juli 2007 21:59

Har haft min älskling på en liet fika nu, de var lite roligt att han fick se mitt jobb eftersom jag har varit på hans jobb flera gånger å hälsat på... Kan ju vara lite roligt för han att se hur jag har de, de kan ju vara lite svårt att föklara om man ska beskriva hur de ser ut... Men nu när han skulle åka så vart de lite jobbig för att jag vill ju ha mitt hjärta hos mig, känner mig så trygg när jag har han i min närhet. Å sen så är han så mysig att sova med han tycker om att ligga när å de gör jag oxå.  Å vad jag saknar han. men jag får ju träffa han i morgon eftermiddag. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen å sen stryka lite sen är jag klar för i dag. Tror jag ska hoppa i säng då för jag är jätte trött... Nä tvätten väntar.


God natt på er alla!

Av Anna-Karin - 10 juli 2007 15:10

Dax att jobba igen. Nu har jag varit ledig i 3 dagar. De var jätte skönt.

Jag tycker att de inte känns som de är sommar pga att jag har jobbat på Ica, då var man ledig högst 2 dagar i veckan å i bland jobbade jag 2 veckor i sträck så nu känns de helt underbart att jobba på ett gruppboende. Trivs kanon här.. Med de som känns konstigt är att jag är ledig så mycket. Men de är helt super.

Jag har fortfarnade ont i mina tår. Undra har tim ser ut efter hans vurpa i går??? Hoppas att de inte vart så mycket... Eftersom han ska till sin mom på fredag å hon är ganska duktig att på peka om han här nått sår när han kommer till henne, men de spelar ju ingen roll hur han ser ut när han kommer till oss...

Men han är ju bara barn å då gör man ju lilla sig hela tiden, jag kommer ju ihåg hur jag själv brukade se ut när man hade varit ute å lekt. Haha.


Fattar inte varför jag har så ont i huvudet en riktig huvudvärk. Ska å ut å sätta mig på ute platsen ett tag får se om de går över hoppas på de..


I dag har jag blivit sambo för första gången i mitt 21 åriga liv. Känns bra, har tänkt flytta de ett tag nu men har liksom glömt bort men i dag tog jag tag i de.. Men man kan ju säga att jag å Peter har varit sambo sedan han köpte lägenheten i december förra året... Men nu är de på papper.. 

Jag har aldrig trott att jag skulle kunna älska någon så mycket som jag gör med han. De känns helt underbart!!! *Puss puss älskingen min*

Nä måste gå ut en sväng får se om de är nån som vill följa med ut å få lite frisk luft...


Ha de bra!  

Av Anna-Karin - 9 juli 2007 20:59

Nu har jag en blå tå rad tack vare lille man. När vi hade kommit ner till svärmor för att fira Andre så skulle vi äta smörgåstårta å som vanligt så spottade han ut de å så att han skulle ha jordgubbar i stället sen så skrek han å då så fick han komma å sitta med mig, så när jag skulle lyfta över han så hade han stoppat in fötterna mellan ryggstödet å sitsen så vad händer jo hela stolen åker på sniskan å sen när han drar ut sina fötter så åker hela stolen ner på mina tår Fy helv*te vad de gjorde ont... Stolen väger jätte mycket. Men de var ju bara att bita ihop.

Men de var lite roligt i dag oxå för nu har alla som varit där sett hur han är å beter sig... Tycker de är jobbigt när alla säger ja men han är ju barn å tycker att de är jag som är fjantig men så är inte fallet, han är jätte jobbig nu å de har de insett i dag de oxå så de kändes jätte skönt...

Nä nu ska jag å hjärtat basta å duscha tillsammans nu när vi är barnledig=o) Man måste ju passa på...


Ha de så bra!!!

Av Anna-Karin - 9 juli 2007 14:42

I dag är de Andre som fyller 21 år.. Så jag och lille man ska dit å hälsa på en sväng men han ska vara hos svärmor å fira. Så då ska jag passa på att lämna sötis eftersom han ska vara med svärmor/farmor tisdag och onsdag. Dels för att både jag å hjärtat jobbar å sen så ville hon låna han nån dag nu när hon har semester... De kommer nog sötis att tycka om, jag hoppas på att de blir finare väder i morgon och på onsdag så de kan åka och bada å träna på att vara utan blöja...

Vi har tränat hela helgen men när han håller sig för att att han inte ska bajsa på toa å sen 2 sekunder senare så bajsar han i byxoran då blir man ganksa leds På att torka bajs..suck. För tjuriga ungar.. Men så är de väl de ska vara.. 

Sen så kommer väl hjärtat till gnarp å sover med mig. Jag ska jobba i morgon å de ska han oxå göra i gnarp.. Nä nu ska jag å tim åka till gnarp å hämta några grejor som hjärtat glömt till han där..


Hej då!

Av Anna-Karin - 8 juli 2007 11:30

Söndag, igen. Suck för att helgen är slut snart.. Fattar inte var för helgerna ska gå så fort för.. Tycker att man inte hinner nått. Man de är väl för att man ska hinna så mycket på helgerna...

I dag ska jag vara med svärmor på ett cafe i mellis. De ska bli skönt att få göra nått, å vara själv ett tag. Nu ska jag hitta på nån lunch till tim. Tror han får potatis å nått mer..  Vi fick ialla fall sovmorgon i morse tim vaknade vid nio.. De var skönt att få sova lite längre i dag..  

Nu var de lunch dax..


Av Anna-Karin - 7 juli 2007 20:43

I dag har vi varit på kalas, De var hjärtats morfar som fyllde 79 år. Fick jätte god tårar och fika. Sen gick vi "hem" hjärtat å lill hjärtat var ute å fixade jag gick in å la mig på soffan efter som de är nån som har sovit som en kratta i natt. Lille man har varit jätte jobbig i natt skrikit å grinat å hållt låda å de är ju bara jag som vankar av han.tyvärr

Så när jag höll på att somna så fick jag träningsvärk efter vi hade varit på teatern.. För vi gick jätte långt å jag trodde så dum som jag var att de skulle sluta regna så jag tog bara med mig sandalerna till lille man så då måste de ju regna. Så jag bar han hela vägen på axlarna. Kunde inte slappna av så jag tror kolckan var 03:00 nån ting när jag somnade ordentligt.. Men jag känner inte igen mig jag är inte på nått bra humör. Jag hoppas att de är regnet som gör de.. Sen så är jag väl lite trött sen i natt, sov ju bara 4,5 timme. Men nu känner jag mig lite piggare. Tror även att de är lite att sötis är så jobbig nu, de märks att han har varit hos sin ... nu för de är bara grin gnäll å skrika som gäller å då brinner de för mig... Tur man har lärt sig räkna till 10 många gånger förut..

Tycker de är så skönt att vi fått lånat svärfars hus nu ett tag fram över... Känner verkligen vad jag längtar tills jag å hjärtat köper hus..  Nä nu ska jag gå upp med varorna till kylen som jag var å köpte får ett tag sedan...


Hej hej!!

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards