Alla inlägg under mars 2009

Av Anna-Karin - 19 mars 2009 07:05

Nu är vi vaken! Sötis vakanade 06:54. Så de var helt ok.

Nu i veckan har ha fått för sig att han ska vakna när hjärtat går typ 05:30. men jag tror jag har kommit på varför, vi har säkerhetsdörr så när man ska låsta så måste man vika upp handtaget så den går att låsa och de låter ganska mycket så nu får inte hjärtat låsa när han går och sötis sover! Ska li roligt eller inte att se hur de kommer att gå när bebben kommer hur mycket sötis ska  krångla med sömnen då, håller på att lära han att de inte är nå farligt  att sova med dörren stängd när man har natt lampa. För han vaknar när han har öppnat dörren. Och vi har ingen dörr till vårat rum för den går åt fel håll så ska vi ha den öppen så kommer man inte in i hallen, mycket dumt gjort när dom byggde husen=O/! Men de löser sig nog.


I dag bli de en tur till matfors för att kolla på byxor till sötis. Ska även hälsa på Alfred & Therese. Gjorde en vild chansning i går och skrev och frågade om de ville ha lite främmande=O). Så på den vägen är de! Ska bli så mysig att få se en lite bebbe! Sa de till hjärtat att vårna bebbe kanske blir lite sotis om jag träffar en annan bebbe så den bestämmer sig för att komma nu=O). Önske tänkande, Ja jag vet!


NU ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite snygg=O)! Om de går vill säga. Ha ha.


Ha en Fab Torsdag, för de tänker jag ha!


Kram  

Av Anna-Karin - 18 mars 2009 20:24

Nu sitter jag i soffan och myser kollar på Arga Snickaren.

Hjärtat är på massage, hoppas att du har de skönt och att din rygg blir bättre=O)!


Nu har jag funderat på de har med ute kläder till sötis, jag har nog bestämt mig för att de blir Reima tec byxorna. Och köpa ett nytt flisställ=O)! Eftersom de jag köpte i höstas är byxorna borta de har hängt på dagis men nu är dom spårlöst borta!


Nu ska jag kolla mitt förbanna-e blodsocker, men jag behöver nog inte göra de nå mer, för jag ska prata med min de sköt på fredag igen. Hoppas att jag slipper från och med då.


Nu ska jag kolla på tv och ta blodsocker!


Ha en mysig kväll!


Kram 

Av Anna-Karin - 18 mars 2009 19:55


"Jag tävlar om ett presentkort a´ 300:- på barnshoppingbloggen,
i samarbete med Barnvänligt! Tävla här du med :)"

Tävlingen pågår en vecka och vinnaren utses den 20 mars kl 21.00

Av Anna-Karin - 18 mars 2009 15:51

Vilken kanon dag de har varit i dag! Så fint väder med sol och varmt ute.


Vaknade till och med före klockan i dag! Har fått sån enerig har nog inte varit så här pigg på länge. Fast jag får ju lite ont när jag går mycket, men inte samma onda som förut, men om jag får sitta ett tag så går de över. De gjorde de ju inte förut.


Klev upp och stoppade sötis i duschen för jag håller på att behandla hans hårbotten med barnolja för nu är jag less på att han har sår varannanvecka, var in på bvc och fick rådet att smörja in huvudet med barnolja innan han går och lägger sig så ska skorporna släppa. Så vi testade i natten som var och de verkar fungera men de var på vissa ställen som de var lite kvar så vi gör samma i natt igen. Han var så söt när han gick och la sig för jag satt på han en mössa så de skulle bli lite skydd för tapeter tills barnoljan hade dragit in=O)!  Hoppas verkligen att de ska hjälpa, för jag förstår att de kliar som tusan i huvudet när han har så mycket sår och skorv.


Sen skjusade jag han på dagis för att sen åka och hjälpa min kompis var hennes personliga ass i dag, skjusade hennes barn på dagis och så åkte vi hem för att göra lite saker men då ringde dagis och sa att hennes son inte mådde så bra så då åkte vi och hämta han. Skjusade hem dom för de var magen som var dålig, vill inte bli smittade.


Så jag åkte och lunchade med Jenny på hennes jobb. Och gissa vad jag blev sååå kär! Har hittade mina Prins solglasögon.... Love love säger jag bara.

De är ett par från Michael Kors dom är brun och lite ljus brun och på sidan så är de som ett hästbett i guld! Super snygga!!! Vill så gärna ha.... Men så kommer de stora men:et Priset vet inte riktigt vad på pricken dom kostade men de över tusenlappen, tror jag de var. Ska kolla med Jenny. För jag har ju lite svårt att hålla kolla på var jag har mina solglasögon och då sa jenny att jag håller mer koll om man har ett par dyar än ett par billiga för mina riktiga glasögon har jag ju inte tappat bort. Så den teorin tror jag oxå på! För annars så tänker man å dom kostade ju bara 200 så jag köper ett par nya. Och hur många gånger har jag inte gjort de köpt ett par nya.


Sen så har jag beslutsångest, har beställt en galonderss som är flisfodrad till sötis men då sa dagisfrökrn att de var så varma eftersom de är som en väst på byxorna istället för hängslen, så ny är frågan om jag ska åka och kolla på Pysen i Matfors på ett par Reima tec byxor de är skalbyxor sånna hade han förra året och funkade super, hade då ett par flisbyxor under tills de vart lite varmare ute. jag tror de blir ett par sånna istället för galonstället. Blir jackan för lite så kan vi ju önska han en jacka när han fyller år.    

Hjälp mig vad skulle du har gjort?


Nu ska jag ta och höra vart hjärtat är och fixa lite mat till oss i dag blir de kyckling med creme bonujorost grekisk vitlök som jag blandar ner i creme fraich och lite soya till de så kokar jag ris. Så himla mumsigt! 


Ha en fortsatt Fab Onsdag!  

Av Anna-Karin - 17 mars 2009 12:18

Är bebben´s vikt. Den är ju inte till 100% men ett ungefär allafall. En lite tjockis=O). Så roligt att se bebben igen!

 Lite tråkigt men jag tycket bm som gjorde ul var lite sur och desträ. De var ju inte jag som sa att jag skulle göra ett till Ul utan läkaren som min bm pratade med. Lät som hon tycket de var onödigt, och då känns de lite tråkig man känner sig inte riktigt välkommen. Och de tycket jag är jobbigt!

Angående vad de blir så var bm inte helt säker så vi får vänta och se. Bebben låg i fosterställning och knep med benen. Men jag fick ett kanske=O). Bätter än inget men jag får gå på min moderkänsla=O). Nu sitter jag och tar de lite lugnt, mina höfter är inte så snälla med mig nu förtiden=O(. Får ont väldigt lätt nu.


Snart ska jag till vetrinären med zorro, hoppas att de inte är så lilla som de ser ut. Titti sa de kunde vara nån ....knöl nu fick jag hjärnsläpp kommer inte ihåg vad den heter. Vi får se vad de är.


Ska försöka att hinna upp på förlossningen oxå för en rundvisning. Kom ju på att jag inte har varit på nån skulle vara roligt att få se lite hur de ser ut där! Men vi får se om jag har tiden på min sida i dag eller inte.


Jag har förstört min och hjärtats förlovningspersent från svärmora i

dag=O(. Vart så ledsen på min själv. Vi fick 2 jätte fina änglar en tjej och en kille och de såg ut som tjejen friade till killen och nu är dom i smulor. Öpnnade fönstret i sovrummet och ställde änglarna på sidan men inte tillräckligt för när jag satt här i vardagsrummet så hörde jag två smällar.

F-n säger jag bara, jag som var så himla kär i dom änglarna! Tror jag måste kolla om dom finns kvar på ombonat.


Nu ska jag vila lite känner mig trött eftersom jag har så svårt att somna om efter jag har varit upp och kissat.


Ha en underbar dag!


Kram;)        

Av Anna-Karin - 17 mars 2009 09:45

Nu är de inte länge kvar Typ 40 min kvar till Ul=O)!


Av Anna-Karin - 16 mars 2009 21:00

Efter en stund så ringde hjärtat och sa att de hade slutat regnat=O). Vi vart så himla glad! Städade ihop och så hoppade vi i bilen för att få åka till mormor & morfar. Vi hade sån tur så de skulle bjuda på mat=O).

Så de vart nästa 2 timmar ut idag så skönt. När vi kom så var vi nog ute i ca 35 min sen gick vi ni och åt mat.

Efter maten så klädde vi på oss och gick ut igen. Då hade sötis fått sin spade och 2 traktorer att leka med, jag passade på att städa lite i bilen, sen så åkte vi till garaget och då så spolade jag av bilen så nu är den renare=O). Skönt att få göra nått måste jag säga. Så denna sväng var vi ute i 1,5 timme. Sötis lekte och lekte med sina leksaker så roligt att se hur han leker.

Han härmar hjärtat så himla mycket, syns att han har varit med och att han fattar hur man ska göra.


Så de var nån som var trött när vi skulle åka hem=O)!


Fick med en hund hem oxå. När vi kom så släppta jag ut zorro och såg att de såg blä ut i rumpan på han så jag kollade, då har han ju gjort lilla sig percis mellan rumphålet och svansroten. Såg ganska illa ut, kan kanske vara en fistel. Vi får se vad de säger i morgon. Plus att de ska klämma igenom han i frambenen eftersom han var hel halt i går=O/. Tror de är nån som håller på att bil gammal=O(. Tråkigt eftersom han är så himla snäll!


Nu ska jag hoppa i sängen har ju lite att stå i morgon!


Längtar sååå mycket tills i morgon=O)!


Sov så gott bloggisar!


Kram


Av Anna-Karin - 16 mars 2009 13:17

Måndag i dag. Nu har vi varit till hälso och fick prata med en jätte snäll tjej som kollade på sötis utslag. Fast nu ser de ut som ett sträck typ som ett ärr, inga utslag är de heller där så hon sa Stort Ok till dagis. Sen trodde hon inte riktigt att de hade varit svinkoppor heller eftersom vi hade fått fundandin i stället för mircocid (stavingen kan vara fel;).


Vi som hade tänkt åka till mormor och morfar (hjärtats) och leka ute i dag men jag är inte så sugen på de för de regnade tydligen där och de gör de här oxå=O(, skulle gärna gå ut och leke men jag har ingen jacka jag får igen=O/ så vill jag inte bli blöt. Men vi har ju varit ute hela helgen, i går var vi ute från 11:00 till 16:35. och på lördag så var ju killarna själv till gargaret och de var oxå ute hela dagen. Så har vi ju varit ut lite i dag eftersom vi var till hälso..  Men jag är en "mamma" som gäran är ute Minst en timme om dagen med mitt barn=O).


Nu längtar jag så mycket tills jag slår upp ögonen i morgon för då ska jag lämna sötis på dagis, sen ska jag på UL. Åååå vad jag längtar. Ska bli roligt att få veta på ett ungefär hur stor bebben är och om jag har rätt angående kön. Men kommer inte att avslöja på bloggen om de är en Prinsessa eller Prins. Utan ni får vara nyfiken ett tag till=O).

Kanske vissa speciella kommer att få veta.


Nu ska jag sofat lite framför tv=O) sötis leker förfull på sitt rum. Ska nog öppna balkongdörren för att få lite friskluft!


Ha en bra Måndag!


Kram    

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards