Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Anna-Karin - 7 mars 2009 16:03


Nu sitter jag hos svärfar och väntar på att hjärtat ska komma och duscha. Jag har nyss kommit från Hudik, mamma och martin kom ner till oss i dag för att fixa ordning korgen till bebben=O). De vart sååå fint=O).. Kommer bild i morgon.


Vi var in på Ombonat och kollade, jag har varit sugen på diskmedel´s flaskan med pump i rosa och en glas bruk brevid, de ska stå på ett ek fat.

Kolla här Cult Design! Ska knäppa kort och lägga ut.

Sen så gick ju våra öl glas sönder mellan foten och glaset så jag slog till på ett par nya. Så när jag skulle betala så sa min snälla mamma att hon skulle göra de!

Tusen tack älskade Mamma!

Vi fortsatt vidare för att få lite lunch i magen. Vart så himla mätt på jätte lite. Men de var ganska gott. Lite smaklöst.

Sen var de leksaksaffären för lille bror skulle få en skoter(leksak). Jag handlade plastad frotte, ett till påslakan set till vagnen och lakan till. Mammsen hittade en Ko snuttis och Ko vagnhänge  från teddykompaniet som bebben fick=O). Tack snälla mormor!


Vi var även upp på baby proffsen så jag kunde köpa påsar till soptunnan vi fick där i från. Eftersom de inte satt några påsa i den, men de skulle de göra=O( men vi fick ju den så då kan man väl inte klaga...


Där träffade jag sötis, lite jobbig eftersom jag inte fick ta han med hem!

Nu längtar jag ju ännu mer efter han. Han hade sett en pistmaskin som han så gärna ville ha. Så när han gick så köpte jag den, För hans pappa skulle oxå vilja ha en sån, så nu har dom en till sammans=O)!!! Ha ha, men hjärtat vill ju ha en riktig men de kan han ju glömma...


Nu är vi hos pappa, har fått utomhusgrillad fläskfile sååååå underbart gott var de. Min pappa är en grillmästare!!!!


Nu ska jag vara lite trevlig!


Ha en fortsatt underbar Lördag kväll!!!


Kram




Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards