Alla inlägg under juni 2008

Av Anna-Karin - 13 juni 2008 23:29

Dagen som har varit. Har varit lugn och mysigt på jobbet. Vart jätte god pajen jag gjorde, så nu blir de nog mer paj hemma oxå...


Hjärtat  varit hit och hämtat ett bord som vi skulle ta rätt på. Saknar han så mycket. Får ju träffa han i morgon. Fast inte förän på em. Han ska på firmafest...=( Så tråkigt... Men men bara att hålla god min...


Nä nu är de sängen som gäller...


Natti Natt!

Av Anna-Karin - 13 juni 2008 15:42

Nu är de äntligen helg så himla skönt fast de tråkiga med de är att min/ våran älskade sötnos har åkt men han kommer hem igen till veckan.

Kanske jag & hjärtat får lite tid för varandra nu så de ska nog lösa sig men de är jobbit att han inte är hos oss. Jag hoppas att han har de bra i alla fall..


Nu jobbar jag, tills i morgon så då ska jag åka och hälsa på go fisen Filip. Fick lite abstinens efter han i dag när jag kollade på ett klipp som hans mom har lagt ut... Sen såg jag att Sötisen önskade sig en NappBurk så snabb som man är så ringde jag och bokade en.hihi

Tycker de är lite roligt för när Filip hade Namnsdag så glömde båda hans gudföräldrar bort de men jag kom ihåg=o)..Hihi. Får man ha lite roligt på andras bekostnad?

De är jätte super gulliga hans gudföräldrar absolut inget fel på dem...


Nu ska jag gå och göra lite middag till oss här på torpet... Paj stod de att de skulle vara i dag. De var längesdean jag gjorde de.

Hoppas att de blir gott...


Ha de så himla bra i helgen på er!!!

Kramar Från Oss

Av Anna-Karin - 10 juni 2008 22:11

Nu är min arbetsdag slut. Så nu snart ska jag hoppa i sängen.

Är så himla trött tror de är värmen som har tagit hårt på mig. Tycker om när de inte är allt för varmt men men de är väl bara att stå ut.. Skönt att de kom efterlängtat regn i allafall.  


I går fick jag veta att farmor ligger på sjukhuset, ringde till henne i dag så nu är de ok, hon hade haft så högt blodtryck så de la in henne. Har så himla dåligt samvete att jag inte har hälsat på henne på jätte länge.... Så nu måste jag skärpa mig. Med de är inte så lätt när man inte hinner med sig själv heller. Men så är de, bara att stå ut...


Nu ska jag plocka ur diksmaskinen sen hoppa i säng.


Ha de gott!


Natti Natt

Av Anna-Karin - 4 juni 2008 19:47

På att blogga nu för tiden. Tänker hela tiden att jag ska men hinner aldrig med. Men nu när vi har lånat svärfar´s hus så är vi ju ute från tidiga morgon tills de är kvällen för sötis. Sen blir man ju inne och tar hand om tvätten, disken och tar en sväng med snabeldraken.


Vad har hänt hos oss typ ingenting, Allt rullar på som vanligt, hjärtat jobbar och jobbar, jag jobbar, sötis njuter av livet att bo i hus och slippa vara på dagis. För var ända morgon frågar han om han ska på dagis eller inte... De är ju roligt att han trivs att vara hemma. Ska köpa en pool till han men först ska jag testa att skura ur den vi hade förra året.


 Nu ska jag ringa och säga god natt till sötis.



Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards