Alla inlägg under februari 2011

Av Anna-Karin - 7 februari 2011 11:21

Nu ligger sessan för att vila en stud och jag ska ta och göra lite nytta=O)!


Hittade en jätte fin jacka på riva som jag verkligen skulle vilja ha. Men just nu är de lite dålig med såna saker som kallas pengar... Så de får bli när de kommer in lite såna där pengar=O)!


Kram kram! 

Av Anna-Karin - 7 februari 2011 09:32

Kom lite morgonputs i vägen. Men nu är vi redo för en Ny dag!


I fredags var jag sessan och memo(emelie) in till birsta för att stor handla lite mat och och några små saker som värmeljus, fotoramar är just nu de ända jag kommer på men de var ju mer saker. Sen åkte vi in på butik Anneile på vägen hem för att jag skulle hämta ett nyckel skåp som svärmora köpt som jag skulle hämta så där köpte jag 3 st tygrosor, en ljuskopp i fattigmanssilver, en plast hjärtan på tråd blomma. De vart så fint=O)! Ska knäppa kort!


På kvällen vart de middag och sen lite efterrätt i soffan och ett glas vitt. Med en massa mys & Hår massage=O)! En mysig och lugn kväll!


Lördag morgon fick jag lite sovmorgon eftersom snällaste Danne och Memo tog upp molly när hon grinade vid 05:15. Sen kom danne in med henne till mig vid halv sju. Men damen låg och myset ett tag. Sen gick hon och kollade på tv och jag myste lite till i sängen. Men när man klev upp då hade ju busiga sessan hittat ett glas med dricka som hon hade tagit med sig till soffan och spillt lite. Men vad har man tvätt maskin till=O)!


På eftermiddagen kom mormor/mamma och hälsade på en sväng. Plus att peter fick 4 kaffe sugna skoteråkare på kaffe=)!


Sen fixade jag lite innan de var dax att göra sig klar att åka till Pappa & Pia på middag! De var så skönt att slippa laga middag. God mat fick vi oxå. Sessan sov där så jag och Peter skulle få lite sovmorgon=O). Tack snälla Pappa & Pia att Molly fick sova hos er! Var ju även chafför en snabbis.


Söndag vaknade jag halv tio att pappa ringde och trodde jag hade smsat att han skulle ringa=O). Men jag var så pigg och full i energi  så då hoppade jag upp och gjorde lite frukost för att sen göra en morgonputs så man kan åka och hämta sessan. För att dejta Mormor/mamma och morbror/lille bror på ikea/birsta!


De ar lite av våran helg=O)! Vi har haft de jätte bra!!!


Kram    

Av Anna-Karin - 4 februari 2011 23:53

I dag har vi haft en jätte mysig fredag! Nu sitter vi vid tven och kolla på tv=O)


Återkommer mer i morgon!


Kram kram

Av Anna-Karin - 3 februari 2011 21:51

Nu är de snart kvällen. I morgon när vi slår upp ögonen så är de Helg! Underbart skönt och mysigt! Vi ska ha middags gäster i morgon kväll och på Lördag är vi bort bjuden till min pappa=O)!


Haft en styrig dag på jobbet med krångel. Men jag hoppas på en bättre vecka till veckan...


I dag testade vi att köpa en kartong med pizzadeg och tomtasås, Den var verkligen godkänd av Molly ,Tim & mig. Molly brukar inte äta degen men nu mumsade hon och åt allt!


Nu ska jag kolla om tvätten är klar, har varit lite duktig i dag men inte med mathållningen... Nu blir de skärpning med de!


Har lite beslutsångst om jag ska göra tippar eller inte mina naglar brukar vara mycket fina men nu är dom Inte de tyvärr=O/!


Vad tycker ni att jag ska göra?   



Natti natt!

Av Anna-Karin - 2 februari 2011 22:29

I dag har jag hunnit med lite to do. Var till stallet och fixade lite där sen i till stan och in på Janssons och köpte ny micro! Underbart säger jag... Äntligen kan man värma rester och välling.  De vart den samsung samma märke som vår kyl och frys=O)!


I kväll har vi haft främmade av Morbror Johan & Titti, Jullan & Hugo. Tur man har snäll morbror som åkte och hämtade lille man eftersom jag var lite försenad... Vart värsta lyx middagen köpta euro shopper köttbullar, potatis och "påse" gräddsås.  Men hemma gjord gele. Vart ju mätt och köttbullarna fick VG!


Har ju varit hos frissan och nu är man fin i håret igen=O)! Underbart, Jag har världens bästa Frissa Jag! Pillan hon är helt underbar! Tjuvde en bild på henne=O)!

  


Nu ska jag mysa med mitt hjärta! Som jobbat kväll!


Ha en mysig kväll ni med!

Kram

Av Anna-Karin - 1 februari 2011 19:10

Nu har jag laddat upp lite bilder eftersom vårt internet har strulat en massa!


Så här såg lilla sessan ut i förrgår=O/


Så här 2 dagar senare med lite tejp på!

   


Så här vacker hade jag utanför mitt kontorsfönster i morse=O)! Inte illa va?


       


Underbart fint när solen håller på att gå upp, klockan är väl ca 07:40!

De är ut mot havet längs hälsingekusten.


Nu ska jag göra klart efter middagen och disken. Kidzen sover (iallafall) ligger. Sen blir de Halv Åtta Hos Mej!     

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards