Alla inlägg under februari 2011

Av Anna-Karin - 15 februari 2011 14:38

Nu är de snart 15:00 fika här på jobbet=O)! I dag lyxar vi till dmed en muffins al chefen=OP! Dom är ju underbart goda... Mumms.


I dag rullar de på bra=O).


Har letat rätt på peter resväska så jag har nått att packa i kan ju inte pack i plastpåsar=OP. Har ju lånat chefens förut men nu ska hon ju med så de går ju inte.


Nu ska jag gå och göra lite kaffe!


Bye bye!  

Av Anna-Karin - 14 februari 2011 20:40

    

Jag Älskar Dig Lille Prinsen Min<3!

Av Anna-Karin - 14 februari 2011 19:11

I dag har jag Helt otroligt fått ett tulpanbukett! Kom ju på att jag fick ju nått förra året oxå. Ett kort med en nalle på men kommer inte ihåg vad de innehöll=O/.


I dag har jag och barnen trotsat vädret och varit i en och en halv timme=O)!

Här kommer lite bilder men bara några för bloggen ville inte ladda upp alla....


  

Sessan lånat broders lastbil...


     

Mamma´s Älskade Prinsessa<3!

    


Fick ett jätte fint på lille man ska testa ladda upp de igen...

Skönt var de i alla fall.


Men jag längtar som en tok till de blir Onsdag morgon. Då åker jag till Huvudstaden med jobbet=O)! Vi ska på konsert med Sarah dawn finer och Salem al fakir. Vi har blivit ner bjuden av Movestic! På onsdag dag ska jag träffa mormor Lena. Vi ska gå på stan och kolla i butiker och äta lunch och bara Mysa!

Sen blir de till att gå till hotellet och piffa till sig och invänta Chefen som då har varit på kurs. Lite middag hoppas jag vi hinner med innan konserten=O)

Torsdagen blir de shoppning och mys på stan=O)!




Av Anna-Karin - 13 februari 2011 17:28

I dag red jag ut på Batting=O). Herren  tycket de var super roligt att få komma ut tror jag. Sötaste Malin följde mig.

Känns så kontsigt att jag inte kommer ihåg hur man "rider", men någonstans där inne finns de ju. Börjar fundera om de känns så här att vara senil...

Ska kolla på ponnyakuten i kväll=O)! Skulle verkligen behöva gå på ridskola igen.

Nä jag ska ta lektioner istället=O). Känns jätte skönt att var tillbaka i stallet. Sen tror jag de är mycket att man har blivit mamma som gör en lite små fjantig;O). Är livrädd för att ramla av.  Men hoppas jag landar mjukt=OP.


Nu ska jag och sessan och lill prinsen baka chokladbollar=O)!



Klem klem!

Av Anna-Karin - 12 februari 2011 18:55

I dag fick vi lite sovmorgon=O)! Sen vart de frukost, och morgon puts och sen ut och skotta bort all snö på gången in till huset. Fick åka och köpa ny spade, så då köpte jag och Molly lite nötter till mig och majspuffar till Molly. Så vi kunde ha lite mys ute medans vi skottade.


Vi vart överbjuden på kaffe till våra underbra Ulla-Britta och Harald=O). De var roligt att få se hur dom bor. Go fika fck vi oxå.


Sen fick jag lite en energi, när molly sov så målade jag en massa lister och nu är jag klar med konsolerna ska bara måla hyllplanet en sväng till sen har vi en hatthylla=O)! Ska bara hitta några krokar och köpa korgar så är de helt klart!


God mat vart de i dag oxå. Fläskfilegryta och ris=O) Alla mumsade bra. Till och med Molly som "inte" äter ris men i dag gjorde hon ju "bort" sig och åt hur mycket som helst=OP! Så nu vet jag ju de  att hon äter de oxå...


Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir de ett glas och lite god ost och kex och lite gotta=O)!


Ha en underbar kväll!



Av Anna-Karin - 11 februari 2011 22:29

Nu måste jag hoppa i sänegn innan jag somnar i soffan, visst vi ha världens skönsate soffa men jag sover hellre i sängen med mitt hjärta!


Natti natt!


Sov så gott!!!

Av Anna-Karin - 11 februari 2011 20:44

I morse så kom jag på jobbet tack vare min älskade sambo=O)! Tack älskade hjärta att du skottade fram bilen till mig... Älskar dig så högt!


Kom på jobbet och de var roligt att vara tillbaka där igen. Har tagit de lite lungt och ett tag men nu kör jag så de ryker igen...  Sen var jag till stallet en sväng skulle ha hunnit rida med när jag kommer så har hästarna nyss fått lunch så jag åker ner till malin och pratar lite=O). Sen han vi en 15 min skritt på volt på gården=O). 


När jag hämtat sessan på dagis och handlat  så var de bara att åka hem och göra sig fin eftersom (peter) Mormor fyller 85 år i dag!

   

 Vi åt god mat och tårta=O)! Jatte mysigt, tvyärr så glömde jag kameran=O(...


Nu myser jag i soffan med ett glas Penfolds Rawsons Retreat 2009. Mycket gott men jag blir ju såå trött. Tror de blir sängen tidigt i kväll!


Ha en mysig kväll mina vänner!


Kram kram

Av Anna-Karin - 10 februari 2011 20:49

Nu är jag klar med städningen=O)! Här även hunnit städa mig själv, mycket skönt var de. Nu ska jag kolla på lite tv sen blir de sängen för i morgon bli de jobb=O)!

Nu har Jag lyxade till med ett glas vitt=)! 

Önskar er en underbar kväll!


Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards