Alla inlägg under november 2009

Av Anna-Karin - 6 november 2009 16:05

Föräldrar som sätter på barnen overall Nu... Fatta de är 7 plus och dom har Vinterstövlar och Overall med sig på dagis, Vad ska dom då ha på sig när de är 9 minus ute då???


Oj oj säger jag bara... Stakars Barn som har föräldrar utan förstånd...


I dag har jag varit trött efter att ha jobba 24,5 timme i sträck, Så jag skulle ta en nap när sessan sov sin nap men hn skulle ju inte sova bara för att jag var trött, plus att de var hungrigt och bajsigt, men tillslut så somnade jag och hon med tror jag;O). Fick mig en nap tillslut men jag känner i kroppen att jag inte gjort de den är van. En massa nya intryck=O). Men Roligt har de varit=O).


Nu har mamma oc emelie och marit nyss åkt, jag skjusade ju ner emelie till bussen men hon missförstod mig så hon missade bussen så då åkte min snälla mamma/hennes svärmor ner och hämtade henne. Så fick vu ju gratta henne i efterskot oxå=O).


Tusen tack för Barnisen åt Molly, Du är underbra du gumman! Tänk en sån Underbar Svägerska jag har fått!


Nu ska jag kolla på ett par stövlar till lilla prins=O).


Önskar Er En Underbart Mysig helg! 


Kram

Av Anna-Karin - 5 november 2009 22:33

Sängen! Jag är trött och har sååå himla ont i nacken/halsen... Hoppas jag kan sova i natt, går bra så länge jag inte ska sträcka ut halsen. Så jag får väl ligga som en ostbåge=O).


Har gått super att jobba, men lite långsamt när jag inte har haft Min Älskade Prinsessa eller Prins vid min sida. Men de låter som dom har de super ändå=O). Men nu längtar jag verkligen hem. Plus att lille Prinsen kommer ju i morgon. Me like!


Natti natt 

Av Anna-Karin - 5 november 2009 16:07

Fick jag tillgång till datorn=O).

Tänkte jag skulle göra en snabb uppdatering. I dag så jobbar jag mitt första dygn på jätte länge=O) Känns verkligen super att vara tillbaka lite nu och då. Plus att de verkar funka super för vår underbara Emelie med Molly. Emelie ringde förut och frågade hur jag och peter hade lyckats att Få till en Sån snäll Prinsessa=O). Gulligt tycker jag... Men jag och prinsen är ju som gjorda för varandra;O).


Har varit en lugn dag en en massa snöblask...


Nu ska jag åter gå till middagen!


Önskar er en mysig Torsdag

Av Anna-Karin - 4 november 2009 15:06

Efter molly fått frukost så fick vi främmande av Charlotte=O), Så jag hade inte tid att blogga klart, men nu har vi kommit hem och ätit mellis eller Molly rättare sagt. Tänt Ljus och gjort mysig i de Mysiga Vädret,

Jag vet att de är många som tycker vädret är trist men med lite ljus så blir de sååå mycket mysigare=O).


Så nu ska jag och molly leka lite på golvet jag ska även hänga tvätten som är klar=O) dammsuga och torka av golven, För i dag kommer ju Vår Underbara Emelie och ska vara Barnvakt till Prinsessan medans Jag & Peter jobbar=O). Så då ska de ju vara rent och fint=O).


Sen så har jag varit upp på mio och frågat vart våra madrasser tog vägen och dom hade kommit i DAG jag var in och pratade med dom den 10/8 så jag tycker de är mycket dålig stil av dom fast denna gång satt de ju inte i dom utan företaget som gör sängarna. Men nu är de sista Chansen och de sa jag för nästa gång är är nått så åker sängen tillbaka.


Vagnen rätade en kille och drog åt handtaget så nu hoppas jag att de funkar ett tag till... Att den glappar i sittdelen är inte dom gör åt, utan så Ska/Kan de vara... Så de är väl bara att gilla läget...


Nu är den en trött/arg sessan som ligger i sängen så jag ska väl gå dit och stoppa i nappen=O). Hon vart trött så då får hon vila lite=O).


Ha en Mysig Onsdag!


Kram    

Av Anna-Karin - 4 november 2009 07:52

I går var jag & Molly på birsta med Kristina & Lukas. Vi hade jätte roligt med lunch och fika. Jag fyndade lite kläder till molly på lindex=O) och ett GlamShine Moon Crystal 04 är super nöjd med de=O), Jag jobbade med en tjej som hade de och fick testa hennes och vart kär så  nu äger ja oxå ett!

Sen påminnde Kristins om att de var farsdag på söndag, så jag köpte en jätte fin Present till Molly Och Tim´s Underbara Pappa. Men nu hittar jag den inte så jag måste kolla i bilen igen, hoppas jag hittar den...


Var och kolla på kamera så  nu är jag helt klart på vad jag ska köpa, Den blir inte en Canon utan en Nikon 3000D, Den satt mycket bättre i min hand nu så dom måste ha gjort om den där, sen så kan ju jag och kristina och emelie låna objektiv med varandra så de är ju super för de är ju inte billigt.


Nu måste jag ge molly frukost så jag åter kommer snart=O)

Av Anna-Karin - 3 november 2009 09:10

Nu är frukosten av klarade. Så nu ska jag fixa i ordning mig och se åka och hämta Kristina och Lukas för en dag på Birsta=O)!

Av Anna-Karin - 2 november 2009 18:26

Låg en hoprullad plastpåse med en lapp på, med texten

"Hej Jag Har Gått Igenom Saker I Källaren Och Hittade En Påse Med Kläder Från Peter Och Ni Vill Väl Ha Det?"

                                                  
                                                  
                                      /-i-´s MAMMA


Påsens innehåll var 2 par gammla fula noppiga helohansen byxer efter peter och dom åkte i soptunnan omgående!

ett par var märkta med hans namn och dom andra inte...

Varför inte bara slänga dom???

Fattar mig inte på sånt här trams...


Blir sååå Full i skratt!   

Av Anna-Karin - 2 november 2009 08:19

Ny vecka nya skaer som ska göras!

I dag är de husvisning=O), ska bli roligt pappa/morfar ska oxå med och vara vår expert. Han är ju mycket duktig på hus och dess skick.


Var lite mycket tordag förra veckan, så jag han inte blogga=O( Men de var de värt för jag och lilla prinsen bakade Kärleksmums som han skulle få ta med sig och bjuda på Dagis plus att han var lite varm efter sprutan så de vart tidig säng för han.

Sen var jag och hämtade prinsens nyservade bil. Tog mig min första joggtur för jag plingade för tidigt så jag joggade en bra bit sen gick jag och joggade igen=O). De var jätte skönt=O).


På fredag så var de en blandad dag, började med att bilen inte startade så de kom en tjej och hjälpte mig, men när jag skulle backa så stannade bilen, så då kom de en taxi som va såååå snäll och hjälpte mig men dom brukar inte göra de för de kan bli fel på deras taxameter, Men han var så hoimla snäll och gjorde de ändå=O). Mycket snällt!


Sen åkte jag upp med lill prinsen på dagis, sen vart vi med vi kom ju dit i alla fall=O)


Sen åkte jag hem och ringde och fixade kilpp till farmor så jag åkte upp till henne.  Så de vart en dag med henne och de var mysigt=O).


Sen vart de middag hos mamma/mormor=O).


Lördag var vi i gnarp och hjälpte morfar att ta ner en massa träd runt verkstan. På kvällen var vi bjudna på middag hos Jenny och Jepp. Vi fick super god mat! och jätte trevligt sällskap=O).


Söndag så vart de fix med bilen och prinsen var i väg och fixde med nån conteiner. Så jag högg upp lite ved som svärmor ska ha=O), de var så skönt att få använda kroppen. jag hade en yxa och en huggkubb till mig hjälp;O).


Sen var de dax för babysim och jag badade oxå sååå roligt fast jag vart lite yr av att snurra runt;O).



Nu måste jag göra frukost till mig och sessan! 


Men jag åter kommer!


Ska berätta vad vi hade fått i brevlådan i går kväll=O). De är ju såååååååå Fjantigt så man bara vill dö!

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards