Alla inlägg under oktober 2009

Av Anna-Karin - 20 oktober 2009 09:29

Nu har vi ätit frukost eller Molly har ätit, Jag sitter och frundera på om jag ska åka på donken och äta frukost... Jag och prinsen skulle ju åka och äta där för några helger sedan med då hade dom ju inte frukost på helger=O(. Plus så har vi inget hemma så jag måste ändå åka på affären och handla och de orkar jag nog inte... Ska höra med hjärtat om han ska med.


Somna gjorde jag iallafall men har drömt en massa tok bara... Men kvart i fyra när Min älskade kom och kröp ner med mig så somnade jag som en stock. Och vaknade 06:47 av att sessan ville ha mat=O). Skönt att få sova ut lite=O)...


Nu är de nån som vill ha lite sällskap på golvet tror jag!


Kram 

Av Anna-Karin - 19 oktober 2009 23:44

Är nog jätte trött men min hjärna tycker jag ska vara uppe ett tag till men nu säger min kropp i från. Längtar sååå himla mycket efter min Älskade Prins... Vill ha dig här med mig och inte i din lastbil på väg med sista lasset med jag får ju snart sällskap i sängen av dig=O)!


I kväll har jag bara tagit de lugnt. Varit och sålt mina mamma byxor sobea, och varit och spanat på lite hus, och på lite äventyr;O).


Tagit med en kopp te och en macka så nu ska jag borsta mina tänder och sen krypa ner i sängen och snusa på prinsen kudde!



Natti natt!


Kram 

Av Anna-Karin - 19 oktober 2009 16:15

Nu är jag själv igen... Älsklingen har åkt på jobbet, jobbar tills i morgon bitte=..O(. De är de värsta jag vet är när han jobbar natt... För jag brukar inte kunna sova. Men nu hoppas jag att jag kan sova efter som jag har en lite underbar prinsessa att ta hand om i morgon. Förut så kunde jag ju sova med han på dagarna... Men de funkar ju inte nu...


I dag har jag bara varit trött, la mig och sov när sessan sov lunch nap. Tror jag fick sova en timme hon sov nästan 2 timmar plus att hon tagit en nap nu.


Har varit lite duktig i allafall, tvättat 2 maskiner tvätt och dammsugit hela lägenheten men i kväll när sessan har lagt sig så ska jag troka golven.


Snart är de dax för henne att äta middag sen ska vi ut på äventyr=O)...


Ha en bra fortsatt bra Måndag!


Kram  

Av Anna-Karin - 19 oktober 2009 09:55

I fredag´s så jobbade jag de var jätte roligt att få ihop lite timmar=O). 4,5 timme vart de. Kom hem till en mycket trött sambo och en små gnällig dotter. Tror de är tänder på g, Hon vaknade och gnällde som att hon hade tappat nappen fast hon hade den i munnen.

Men mot morgon kvisten så var de bättre då sov hon utan att vakna. Hon vaknade strax för nio=O), så de var skönt att få sova lite eftersom jag kom hem vid halv tolv på natten.


På dagen var vi hos mormor och morfar(peters) och i garaget och grejade, Jag hjälpte svärmor och byta däck på hennes bil och så hjälpte jag Älsklingen att skruva lite på Chevan=O).


Så lagomt till mellis så åkte jag och prinsessan upp till pappa/morfar och pia. Morfar och pia skulle vara lite barnis åt prinsessan, för jag och Peter skulle gå ut på dans(jag)/barhäng(Peter) Vi hade jätte roligt. Vi var inte helt själv Söta Jennifer var oxå med oss. De var jätte roligt att få tillbringa en kväll med dig tjejen! Följer gärna med på dans igen! Svärmor och hennes kompisar kom oxå dit så de var roligt. För då kände man ju lite mer folk där=O).

Dansa fick jag oxå göra! Hade inte nå träningsvärk alls på söndag. Men vi var lite trött, eftersom vi kom i säng ganska sent. Men Roligt hade vi!


På Söndag Så slappade vi kollade på film och myset sen så åkte vi och hämtade en gnällig prinsessa. Hon hade varit  gnällig på natten och på morgonen. Men jag tror de var tänderna på natten och på morgonen så var hon nog jätte trött. Tror morfar och pia är lite för snäll nr de gäller att somna=O). Tror dom var lite trött när vi kom. De är ju deras första barnbarn, och inte har dom haft nå småbarn runt omkring sig heller. 


På kvällskvisten så var de dax för babysim info så nu har vi varit på info så nästa söndag så är de bad=O). Längtar jätte mycket! Ska bli så roligt att göra detta tillsammans Molly, mamma och pappa.


Sen åkte vi hem med en mycket trött tjej som har sovit hela natten lång=O).


Nu blir de bara lugnt älsklingen har åkt och vi fick inte följa med=O(!

  

Av Anna-Karin - 16 oktober 2009 11:37

Härom dagen så hade Molly mys med sin Pappa i soffan. Hon är så roligt för först så är hon skeptisk men som så släpper då, den konsktig minen hon gör då skriker hon pappp och skrattar för då vet hon att hon får pappa och skratta oxå=O)! Så härligt att se!

          

   


Min Älskade Prinsessan och Min Älskade Prins!

  

Av Anna-Karin - 16 oktober 2009 11:31

Nu har Molly verkligen ftt fart på gå stolen, Nu åker hon framåt och bakåt. Förut så åkte hon bara bakåt men nu har damen börjat fatta att man kan riva i saker om man åker tillräckligt nära=O)


Favoriten Är tvättställningen=O).

    

=O)

Av Anna-Karin - 15 oktober 2009 20:41

I dag har jag och Min älskade Dotter varit på mamma/barn träff. De var jätte trevlig måste jag säga, jag har tycket de har varit lite tråkig men nu är de mycket roligare=O).

Sen gick vi på en prommis efter den vart de en mysig lunch på Radios. Efter lunchen så gick vi på stan för att kolla efter lite saker men jag tror inte vi hittade de vi var ute efter..


I morgon ska jag jobba så jag på dagen så måste jag gå och köpa mig ett par svart byxor... Hoppas jag hittar ett par=O).


Nu ska jag kolla på lite tv.


Har varit en mycket lugn dag i dag. Var och hämtade lill prinsen tidigare i dag så vi åkte hem och byggde lego=O)!


Önskar er en härlig kväll!

  

Av Anna-Karin - 14 oktober 2009 18:00

I dag har jag tagit tag i resten av tvätten eller ja jag har lite kvar efter som min snälla sambo hade tagit en handduk torkat upp kiss som tim hade kissat på sidan av toa. Så på den vart de ett superduper tvättprogram... Tror den tvättade i 3,5 timme. Så nu är den ren och fin igen...


Nu sitter jag i väntar på att vårat Onsdags främmande ska komma och så vi ska få lite mat i magen=O)!


Nu ska jag ge suris lite mat så han blir glad igen=O)


Ha en underbar Onsdag!


Kram  

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards