Alla inlägg under september 2009

Av Anna-Karin - 11 september 2009 15:58

De är vad jag är i dag.

Tror de beror mycket på att jag och min sambo inte riktigt är så glada i varandra just nu.

Han tycket att jag bara gnäller och skäller på han, men jag tycker inte att jag skäller på han men jag kan hålla med om att jag påpekar mycket.

Men de är inte för att vara dum utan för att gör de lättare för mig så jag oxå kan få njuta av att bara vara.

Som tex kommer han hem med jobb kläderna och stätter sig i soffan (som ska vara vit) men de blir den inte om man sätter sig med skitiga kläder, och då påpekar jag de. Då skäller jag, men killar kan ju inte tänka ett steg längre. Om jag skitar ner då måste ju min sambo städa och då för vi inte lika mycket tid till varandra...

Less blir jag.... Men de är väl dax att ha de lite sämre nu för vi har ju varit tillsammans snart 3år och inte haft de så här nån gång.

Men som med allt annat så löser de sig.


Som tur har vi haft Charlotte på besök, så man får prata av sig och får en massa peppning. Om att jag inte ska ge med mig;O), Tusen Tack Gumman för att du finns!


I dag har lill prinsen kommit till oss, jätte roligt. Har saknat han i massor. Han ringde nyss och var jätte glad för han och pappa hade varit och köpt stödhjul till hans cykel;O).


I morgon ska vi till mammamormor, Rickard & lillebrormorbror, Vi hade sån tur att vi vart bjuden på middag=O).


Vad har jag gjort mer i dag då, Varit och handlat och på ica kvantum/maxi så hade dom 5% rabatt på hela kvittot idag! Så de var ju super roligt och snällt=O), lagat lunch till mig och Charlotte. Jag har även torkat golvet .

Bjuder på en bild på Prinsessan och Tante Charlotte Min Underbara vän

  


Nu håller jag på att göra puré till min underbara Prinsessa. Nu är plommonpurén klar så nu blir de potatis och palstenackapuré. Har bara en istärningslåda så jag kan inte göra så mycket åt gången. tänkt jag skulle försöka hinna med att göra lite kycklingpuré i dag oxå=O). Tycker de är så roligt att pyssla i köket med mat och baka. De är så synda att vi har sån lite kyl/frys. Skulle vilja ha en frysbox nere i källaren så man fick plats med lite frysmat. Sen skulle jag vilja ta bort köksskåpet brevid kylen och köpa ett sidebyside=O). Men för hoppningsvis hittar vi ett hus snart så jag får de jag önskar;O).


Bjuder på prinsessans första frånryggtillmage bild

     


Nä nu ska jag ta och vika tvätten och köra i gång en ny tvättmaskin!


Hoppas ni får en Underbar Fredag!


Kram    


Av Anna-Karin - 10 september 2009 23:17

I morse så hade ju jag och min underbara prinsessa mys morgon. Vi fick främmande av Charlotte. Så då klev vi ju upp för lite frukost=O).

Sen när hon åkte och jobba så satt jag i gång och städa. Så nu har jag tok skrubbat dom nedre köksluckorna. Sen dammtrokade jag hela lägenheten. 

Insåg att jag inte skulle hinna nå mer så jag hoppade in i duschen för lite lätt svättig vart jag av allt skrubande av köksluckorna=O).


Gick ner på stan för att möta upp Charlotte för att äta lite lunch=O). De var så mysigt, att sitta och prata och kolla på lite folk.

Efter ett tag så kom Jessica och Melissa och sällskapade oss. C skulle hämta barnen så jag stannade kvar på stan ett tag me jessi och Melissa.

Efter ett tag så gick jag power-gång hem, och började med maten i dag vart de isterband och stuvad potatis till prinsen och soppa till mig=O). Känner mig riktigt snäll som gör sån mat till han efter som jag verkligen inte tycker om isterband... Mitt upp i allt så var sessan hungrig så då var de bara att fixa lite mat till henne Plus att jag tog fram dammsugaren drog av golven. Så i morgon när jag vaknar så är de bara att skura av dom=O).


I dag så har jag och prinsessan MOllY Tränat på att sitta och de går Super Bra! Jag tog ammingskudden och la bakom henne, verkilgen super! 

Så här kommer lite tips på hur man kan sitta och sittligga i kudden

Kolla så bra jag sitter=O). Jag sitter ganska långa stunder. Tror mamma vill träna tills jag ska på bärs och fota;O) 

         

Sen om man liksom tappar balansen så sittligger man Super tycker jag!


De är så roligt att sessan börjar sitta och nu vänder hon sig på golvet oxå. Förut vänd sessan sig bara i sängen. Men hon har inte kommit på att hon kan snurra tillbaka, men de kommer!


Nu måste jag hoppa i sängen och jag ska orka morgon dagen=O)!


Natti natt!   

Av Anna-Karin - 10 september 2009 23:15

Här kommer några bilder på vårat Fina badrum=O)

    

Åter kommer när jag har inrett mer med någar till bilder!

Av Anna-Karin - 10 september 2009 09:13

Nu ligger Jag och Molly och myser i sänge har nyss fått sällskap av Charlotte. Hon skulle jobba men de vars mycket folk där, så hon kom hit en sväng=O).


I går fick vi jätte god middag hos Filip och Kristina=O).

Ja visst var de bra att jag satt henne i lite jobb=O). Men du vi får sno hennes bebbe;o).


Nu ska vi ta och äta lite frukost!


Kram

Av Anna-Karin - 9 september 2009 16:55

I dag har Filip & Kristina varit och hälsat på oss. De ville låna våran tvättstuga=O). Så jag sprang och hon var uppe med barnen;O). Tycket lite synd om henne om hon skulle ha gått fram och tillbaka. Speciellt efterson hon är höggravid=O).

Men nu har jag satt henne i slavrei;O) göra mat!Hahaha.

Så i dag har vi inte gjort många knop.


Jag har varit duktig att ringa och boka tid Hos Helena Bohman BärsFoto=O) För 6 månaders fotografering! Längtar sååå mycket!


Nu ska jag vara lite trevlig med Kristina & Filip=OP!

Av Anna-Karin - 8 september 2009 10:08

I dag tog vi sovmorgon=O). Pappa/prinsen  ringde och väckte oss.

Både jag och molly var nog trött sen i går. Molly var ju till bvc och fick sprutorna.

Så nu väger sessan 8440g och var 68cm lång. Läkaren tycket hon var så pigg fast hon hade haft feber och var snorig så de skulle inte vara nå problem. Hon tog de 1 timme efter så hade hon feber igen. Men så ska de ju vara. 


I går så åkte vi lastbil med pappa/prinsen Mollys första tur utanför magen=O). De var mycket gillat från hennes sida! Tvärslocknade.


Nu måste jag skynda mig för jag ska duscha och fixa mig sen åka och hämta Prinsen!


Hej då!


Ha en Underbar Tisdag!  

Av Anna-Karin - 7 september 2009 11:55

Dax för lite uppdatering här på bloggen. I helgen har de varit full fart.

På fredag så åkta jag ner till svärmor och jobbade vart där länger än vad jag tänkt, men de var riktigt roligt att få jobba lite=O).

Tror svärmora var så snäll att hon gav mig lite av hennes enerig. För när ja lämnade henne så var jag mycket piggare och gladare=O).

Åkte upp till min älskade prins, han var i verkstan och fixad med Chevan så snart så har jag och sessan våran stads jepp klar=O). Så var även Molly´s tremänning hos mormor och morfar så vi  gick n och hälsade på dom. Dom bor inte här i sverige så vi träffar dom inte så mycket. Efter ett tag så kom prinsens andra kusin och hans fru. Dom ska få barn i februari. Så de var lite roligt att få se magen. Den var inte så stor .

Sen åkte vi hem och bara myste i soffan och hade de skönt.

På lördag så åkte hjärtat upp till Chevan för att fixa lite. Jag gick på stan för att inhandla de som vi skulle ha till middagen och lite mumsiga cider till mig=O).

Var hemma och fixade sen kom pappamorfar och pia hit för vi skulle gå på marknaden. Så vi gick ner och kollade. Men vi köpte bara tunnbröd och korv. Jag ville köpa en spikmatta så nu ångrar jag mig att jag inte köpte den. Men jag för köpa den sen, eller jag kanske så önska mig en i födelsedags present.. För jag fyller ju snart år=O)

När vi var på väg hem så kom de en lånnnng stört skur så var mycket blöt när vi kom hem...

Efter vi hade ätit så åkt moffen och pia hem men sessan.

Så då vart de fart här hemma jag plockade undan efter middag och sen in i duschen. Sen vart de styling på hög nivå här hemma. Har in sett jag måste gå till pilan snart och få mitt hår kilppt och Urtunnat. Tror de tog minst en timme och platta håret..

När jag var klar så gick vi över och hälsade en kompis till min prins. Sen gick vi hem för då hade vi fått främmade. Så vi fick lifta ner på stan. Gick och kollade på lite bilar sen gick vi in på Tre Bockar där spelade The Kristet Utseende.

Vi hade de jätte roligt även att de bara var jag och prinsen som gick ut!


Söndag var vår underbara mysdag. Vi vaknade sen åt lite frukost somnade om, ringde och kolla så allt gått För moffan och pia med prinsessan. Och de hade gått jätte bra=O).

Sov lite till, gick på solimio och åt bara. Underbart att bara vara själva=O)


Sessna kom hem vid halv sju lite snorig och trött.


Så de var en mycket lyckade helg=O)!

Kram    

  

Av Anna-Karin - 3 september 2009 14:59

Min ork någonstans?

Fattar inte vad de är med min kropp men denär helt slut. Ont i huvudet och jätte trött. Har liksom ingen enerig kvar till att orka med mig själv. I dag hade jag bestämt mig för att jag skulle gå ut och gå efter jag lämnat lill prinsen på dagis och gett min sessa mat. Men jag måste ha somnat när jag gav henne mat för jag vakanade av ett konstigt ljud. Hem telefonen ringde. De var Charlotte som undrade vad vi gjorde eftersom jag inte svarade på smsen hon hade skickat...


Så hon kom förbi och åt lunch med mig.


I dag skulle vi ha träffat Therese och Alfred men jag glömde bort att de var onsdag i går så i morse när jag insåg att de var torsdag så var de lite sent eftersom jag denna vecka har tim på dagis 5 timmar per dag. Men i morgon ska han gå för då  ska jag jobba åt svärmora=O).


Apropå De här med kommunen så Hade jag RÄTT. Så Nu ska dom ändra så vi bonus mamm- och pappor  får ha vårat bonusbarn på heltid på dagis om den biologiska föräldren eller vårdnadshavarne har sysselsättning på heltid!

Eftersom dom inte kan ställa de kravet på oss.


Nu har jag en hunrig prinsessa så nu ska hon få mat sen ska vi gå på affären och handla mjölk och macka, och choklade så jag kan baka till helgen=O).

Till veckan så måste jag ta och baka bullar eftersom snart fyller tim och jag år!


Mat till sessan var de=O)!


Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards