Alla inlägg under september 2009

Av Anna-Karin - 24 september 2009 21:03

I morse så skulle vi gå på en prommis med Ylvali och Liam Men vi fick ställa in den för sessan sov så länge, Vaknade ganska många gånger i natt som var, Men i dag har de varit mycket bättre med snoret, så i natt hoppas jag att min underbara sessan får sova.


Efter lite morgon bestyr så åkte vi för att möta upp en mamma ur mammagruppen för att sen åka till Annika och Elliot på mammaträff!


Jag har sett huset för ganska länge sedan när jag åkte förbi, men jag hade ju aldrig varit in.

Vilket Underbart Hus. De var verkligen ett Anna-Karin hus om jag säger så. Köket var oxå så mysigt och lantligt som jag vill ha de. Där skulle man kunna hämta mycket Insperation när jag ska få bygga mig dröm kök=O).

Vi vart bjudna på nybakad scones och rulltårta=O). Allt smakade underbart gott!


När träffen började lida mot sitt slut så fick jag ett sms av Kristina som fråade om vi ville följa med på birsta och vi nappade, jag ville kolla på en gåstol till Molly. Så vi åkte upp och hämtade henne.


Jag hittade inte nån gåstol för molly var för kort i benen och de såg ut som hon skulle ramla ur den. För att tygsitsen var liksom inte så djup. Nä jag tycket inte att hon satt nå bra i dom. Affe´s gåstol var ju super=O)! Så nu kollar vi på blocket=O) efter en.


Efter birsta så åkte vi hem till Kristina, där jag vart bjuden på  Middag och kaffe.


Så skulle Kristina knäppa kort på Molly men hon han bara ner på knä sen säger hon å Nu gick nog vatten och snabbt i

väg. Och efter ett tag så hörde jag de var vattent=O)!

Känner mig hedrad att få vara med om en sån sak=O).

Vi sänder er Lycka Till Och Styrke Kramar!


Sen har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem var hemma ganska sen. Har vikt tvätt och hängt en tvättmaskin, så kite duktig känner jag mig!


Natti natt!

Av Anna-Karin - 23 september 2009 21:15

I dag har jag och molly lånat "store bror" Alfons när vi var på våran prommis=O). När vi var ute och gick så möte vi Ylvali och Liam och de var ute på en snabbrastning av alfons så då frågade jag om vi fick låna med han. Och efter lite tvekande så fick vi de;O).

Och de gick Super, vilken underbra hund säger jag bara! Han lånar vi gärna igen!


Sen har vi bara tagit  de lugnt, tvättat och fixa lite...


Nu EfterLyst!


Ha de så gott!

Av Anna-Karin - 23 september 2009 20:27

I går så hade jag och molly mus planerat att åka upp till Therese och Affe, så efter en lite försovning och våra frukostbestyr så kom vi i väg. 

När vi kom upp så fick prinsen och prinsessan ligga på golvet och leka med varandra och de var uppskattat av dom båda till molly tog flodhästen av affe=O(. Jag fick mig lite kaffe och mycket tjejsnack=O).


Efter barnen hade fått lite mat i magen så stoppade vi ner dom i vagnarna för att gå in till matfors för att spana om Pysen hade några fina barn kläder, jag var ute efter en reima tec jacka till lill prinsen=O). Men hittade inte nån...

Nå vi hade spanat klart så var de våran tur att få lite mat i magen=O) gott var de fans lite salt... Tack för lunchen Nästa gång bjuder jag!


Vi var även in på Em Möbler och kollade, men hittade inte nån speciellt. Nu har jag hört efter lite så nu tror jag att jag ska stå på mig och åka till möbel affären med 3 bokstäver om häva vårat köp av sängen vi köpte...


Sen gick vi hem till T och A igen. För att leka lite innan de var mat dax igen. Molly fick testa Affes gåstol och de var en Hit tror jag molly tycket. Hon fattade galoppen och gick på en gång. Sen hittade hon även dom roliga knapparna som låter=O).


Jag fick även testa Therese kamera en canon eos450. Helt underbar tycker jag. Den satt mycket bättre i min hand än vad nikon ör så nu är jag inne på canon igen! Tusen tack för att jag fick testa=O)!!!


Efter lite mat och lek så tackade vi för oss och åkte någon mil till uppåt för att besöka Bettan och Line. Lillen var borta på jobb och var på väg hem.


Jag Säger bara Vilket HUS! Så himla roligt att få komma upp och kolla. Å att Träffa er oxå!

Jätte mysigt att få kolla runt fika lite och så fick jag och molly en jätte fin teckning av Line=O).

Jag och Molly lämnade Bettan och Line vid 21:10, så vi kom hem sen men de var de värt!


Vi hade en jätte trevlig och mysig dag! Stort Tack till Er som Förgyllde den=O)!


  


Av Anna-Karin - 23 september 2009 16:46

I går hade Jag och Molly en Underbar dag!


Ser att klockan börjar bli middag så jag åter kommer efter middagen=O)!

Av Anna-Karin - 22 september 2009 16:30

I dag blir de en dag i våra vänners tecken! Snart ska vi åka och hälsa på Therese och Alfred. De ska bli så roligt att få se hur mycket prinsen har växt sen sist=O).


Eftersom vi där i krokarna så ska vi även åka och hälsa på Bettan, Lillen & Line. Och få se deras hus=O) de ska bli spännande!



Av Anna-Karin - 21 september 2009 16:15

I dag har jag & sessan varit ute på en lång prommis med en mamma från föräldrautbildning gruppen. De var helt underbart att få lära sig nån ny runda som mn kan gå=O). Efter prommisen så bjud jag och molly på kaffe och en macka=O) Så då lekte Liam och Molly på golvet. Molly tycker de är jätte roligt att leke med sin kompisar=O).


Efter att dom gått hem så tog jag och molly de lugnt, gjorde lite mysig till middag. Efter middagen så var de soffan och mysa tills de var dax att lägga en mycket trött prinsessa. Som invigde sin sittdel till vagnen, En mycket nöjd Prinsessa var de på prommisen=O).



Av Anna-Karin - 20 september 2009 15:45

I dag vart vi väckt av men farbror som lämnade hjärnan hemma på huvudkudden;O). Så våran dag började 7.30 Vi klev upp och fikade frukost med prinsen och farbror och farbror´s tjej Sandra. Sen när dom åkte så hade jag och sessan en lugn mysig morgon. Jag duschade och molly lekte på golvet och hade de mysig. Fixade och dona i vårna takt. Sen så åt sessan lite välling efter de var intaget så hoppade i vi in i bilen för att åka upp Till sundsvall och hämta vagnen och shoppa loss på PoP. Men när jag hade kommit en bit så kom jag på att jag hade glömt att ta med rabattlappen jag hade fått på pop så jag vände och åkte hem och letade, jag ljuger inte om jag letade i 40 min men hittade den inte... Så jag åkte upp utan den och hoppades på att de skulle gå att lösa ändå. 


På vägen fick vi även med oss Gudmor Ella, alltid lika roligt!


Så först så åkte vi på barnenHus och hämtade vårna vagn, som glappar lite mycket i ligg delen som innan. Men den var super i handtaget och däcken.

Efter BarnensHus så åkte vi och hämtade Ellas bil som Rob hade lämnat i stan att fira att att dom vunnit sin serie! Grattis Grattis säger vi!


Sen åkte vi på till stan för att få någon i våra hungriga magar och sen gå på Pop och handla kläder till min Älskade och Underbara Prinsessa!


Men till Lunchen så valde vi att gå på Charm och fika men de gör jag aldrig mer om. För så otrevlig som dom var som jobbade där var och Svin dyrt de har blivit där så där sätter jag aldrig min föt nå mer!!! De var inte lilla Charm utan stora som ligger i In Gallerian...


Så efter lunchen så gick jag och köpte mig ett par nya Super snygga stövlar på Dinsko.

Vi var in på H&M och kollade jag hittade en kofta som jag ville ha men de fanns inte min stl, så de var synd.. Men jag ska kolla om de finns någon här i stan.

Sen skulle vi gå på Fanny och köpa en klänning till mig men dom hade stängt så de vart Pop på en gång. Så jag handlade detta:

                


Och tjejen  i butiken var så Himla hjälpsam, eftersom jag hade glömt min rabatt så ringde hon och frågade sin Chef och jag kunde få skicka upp den på posten, med de gick inte utna att jag kunde köpa klädernar och komma in inom 3 veckor så skulle dom åter köpa kläderna och dra av rabatten. Men efter ett tag när jag kollat runt så kommer hon fram och säger att dom hade fixat så jag kunde skicka den på posten. Så Himla snällt!

Tusen tack Ericka för all hjälp! 


Efter några timmar på stan så åkte vi på Norells och köpte blommor till till Farfars grav, sen åkte jag och Molly upp och Överraskade min farmor. Hon vart såååå Himla glad när jag ropade på henne. Men är de du jänta fick ajg till svar=O). Så när jag lämnade henne för att åka in till pappa/morfar & Pia en sväng och sen åka vidare till mamma/mormor på middag så var hon mycket nöjd. Annars så vill hon alltid att man ska stanna längre. Och ja jag har jätte dåligt samvete över att jag inte träffar henne mer. Men de ska de bli ändring på när vi köper hus! Fö då är de lite lättare och hämta henne och ta med henne hem till huset. Än att sitta i en lägenhet som nå fån. Eftersom hon har de jobbigt att gå längre sträckor.


Efter en Underbart go middag så styrde jag och Molly oss hem över!


Mys kväll med hjärtat när vi kom hem.

Han hade varåt på Formula offroad i uppsala!   


Av Anna-Karin - 19 september 2009 13:45

Ursäkta mig för mig frånvaro denna helg!


På lördag efter att tim hade åkte så bloggade jag ju lite. Vid Lunch fick jag och Molly främmande av Mormormamma och Lena(min bonus farmor, men jag säger mormor eftersom min mormor gick bort när jag var så liten) Och morbrorlillebror M.

Dom kom upp till oss och kollade på vårat badrum, och så fick Prinsessan ett par jätte fina tosser som hon kan ha i vinter till sin overall av mormor Lena & morfar Pelle.    


Sen när jag hade packat klart så begav vi oss när på stan för att få lite lunch i våra magar. Sen gick vi och kollade i lite butiker på Guldsmeden och Fyren. När vi skulle gå på Ombonat så stängde dom 15:00 och inte 16:00 som jag trodde och de var jätte tråkigt att inte få visa mormor L Min Älsklings Butik... Synd för hon vart jätte sugen på en lampa, men de kommer fler gånger hoppas jag, annars så tror jag att jag & sessan åker ner och kidnappar henne en helg;O). Och tar med henne upp till hudik.


PrInSeSsAn fick en jätte fin Lila klänning med Hello kitty, vit body och 2par lila strumpbyxor. Och en Rosa hello kitty mössa och vantar till overallen som han har ärvt av morbror M.  Klänning kommer på bild senare för molly har den på sig nu och hon sover sin prinsessömn. Nu kommer den=O).

      


Eftersom vi inte fick gå in och njuta av Ombonat så åkte vi hem, Jag liftade med mamma och gänget till verkstan där min prins hade lämnat bilen till oss så jag och sessan skulle ta oss ner till farbrorsvåger. För lite middag=O).

Efter middagen så satt vi i uterummet och myste, kollade på solnedgången och pratade. Mysigt... När de började närma sig lägg dax för sessan så åkte vi upp till mormor/mamma och släpte av pappa på vägen för de var inflyttnings fest hos Stefan och Patrick=O). Men jag och molly åkte upp till mormor/mamma. När sessan somnat så åkte jag oxå ner för att hämta Prinsen för att sen fortsätta hem.


En mycket Mysig dag kväll! 


   

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards