Alla inlägg under maj 2009

Av Anna-Karin - 17 maj 2009 21:54

De är mitt svar svar till ...!

När du vågar stå för vem du är då kan jag kanske lägga ut en bild. Tycker de är konsktig att du tjatar så och inte vågar stå för Vem Du Är! Otroligt FEGT!


Av Anna-Karin - 16 maj 2009 12:26

I dag har vi haft lite sovmorgon, sessan har vaknat och varit hungrig och ätit en 60ml och sen varit mätt, i går gjorde hon ett lass och de var jätte skönt för hon hade inte gjort 2 på några dagar.

Så i morse när vi kom ner för att byta om och göra oss lite fin så så jag på henne att de var nått på g. Så då kom de ett lass till=O)...

Dagens kläder kommer från Name it.


I dag ska vi till Mormor/Mamma och gratta henne och dom ska gratta prinsen.


I går var vi till birsta med min svägerska Emelie och inhandlade present till mamma. Sen gick vi och kollade på lite olika affärer. Efter lite ögonshoppande så åkte vi hem. Jag stannade till hos erica och köpte hennes babysitter. Så nu har prinsessan en babysitter och tycker de är jätte mysigt att sitta i den.

 


Ha en Happy lördag!

Av Anna-Karin - 15 maj 2009 08:58

Nu håller jag på att äta frukost, min älskade dotter vaknade klockan 04:40 i morse och villa ha mat, då hade hon sovit från starx före 22:00=O). Så då klev jag upp och gjorde mat.

Sen när mina prinsar skulle åka på dagis/jobb så klev jag upp och hjälpet lill prinsen på med kläderna och borsta tänderna. Eftersom han åker i dag=O(. Nu när han har blivit så lugn och snäll.. Men så är de ju alltid;).


Sen tänkte jaglägga mig och slumra ett tag men precis när jag höll på att somna om så ringde de i nån telefon, då hade min stora prins glömt sin mobil hemma i sängen!suck. sen ringde de 3 gånger till, men nu är den på ljudlöst=O).


Vad händer i dag då, ska hämta ut min ny lagade mobil, gå på apo och köpa minifomdroppar och nått att tvätt sessans öron med, eller bakom öronen får hon lite vätska så jag tror jag ska tvätt och se om de går bort helt, är inte så mycket kvar nu, de har varit värre. Men tydligen var de vanligt... 

Sen funderar jag på om jag ska åka och träffa Hemelie på birsta. har lite beslutsångest. Ska ju ändå upp till Njurunda och köpa en babysitter(familjen sen igen då). Måste inhandla lite små fix till inbjudningarna.

 Jo, jag ska även åka och byta papper.


De var lite eller mycket av min dag=O)!


Ha en mysig helg!


Kram



Av Anna-Karin - 14 maj 2009 23:38

Min underbara Prinsessa!

Älskar Dig Av Hela Mitt Hjärta!


Av Anna-Karin - 14 maj 2009 23:18

I dag har de varit full fart hela dagen! Efter jag bloggade i dag så fixade jag och donade, plus att jag han med en prommis och handla.


Vid strax efter 16:00 så ramlade svärmor, André, Mormor & Morfar in. Nästan mitt i maten=).

   

De var dom bilder som vart knäppta, De är lite svårt att hinna knäppa kort samtidigt som man ska hinna fixa med kaffe och tårta. Den sista bilden är prinsens present från Mig, Molly, Tim & André. De är en svetshjälm.


När dom hade åkte så var de lugnt ett tag så då ha jag diska undan och duscha och pyssla om lill prinsen innan Tobbe och Siv kom!


Glömde knäppa kort när dom var här=O(, dom kom för att kolla på våran Underbara Prinsessa så de var ett plus att hjärtat fyllde år=O).

Vi fick jätte fina kläder och blommor av dom.


Nu undrade prinsen vad jag gjorde så nu ska jag gå och sova med han;)!  


God natt!!!

Av Anna-Karin - 14 maj 2009 10:56

I dag ska vi ha kalas för min Älskade Prins!

Han fyller hela 28 år!


Så nu ska jag sätta i gång och fixa lite med tårtan och göra chokladbollar.

Sen ska jag och sessan badas, de ska dammsugas och plocka undan lite saker.


Får se om jag åter kommer med några bilder senare i kväll.


I går fick prinsessan ett babygym(familjen sen) Hon tycket de var jätte roligt att ligga och kolla på alla fina leksaker och prata med dom=O)!


Min Älskade Mormor/Mamma Fyller oxå år i dag!  

Många grattis kramar till dig från oss!

Ha en skön Torsdag!

Av Anna-Karin - 12 maj 2009 22:07

Har jag en lite stund över för att blogga, Plus att jag har fått tag på en Babysitter från babybjörnen den är beg men de spelar ju ingen roll=O)!

Jag är så glad så glad!


I dag fyller min älskade lille bror hela 6 år.   

Här med min älskade prinsessa i famnen!

I morgon ska jag göra en massa saker, hämta ut min telefon, köpa saker till dopinbjudan, städa ute på balkongen och handla skaer till tårta.

För på torsdag så fyller min Älskade Prins 28 år!


Nu ska jag hänga tvätten, mata min prinsessa & Hoppa i sängen!


God natt bloggisar!

Av Anna-Karin - 10 maj 2009 17:50

I dag är de underbart väder ute, har tvätta och hängt ute, varit till stan för att hämta lite saker för vi blir lite längre i huset än planerat=O).


Nya börst med mycket & fet mjölk Köpes!

Blir så less att jag inte har nå mjölk nu nästan jag ammar och ammar för att hålla mjölken i gång men inte i morse när prinsessan vakande och ville ha mat så ammade jag henne men var inte alls mått när de var slut i brösten så då var de bara att kliva upp och göra ersättning=O(...

Vet att jag glömde att dricka vatten innan jag gick och la mig vet inte om de har med saken att göra..

Så är de nån som har ett par bröst med mycket & fet mjölk över så köper jag dom gärna!!!


Nu sitter jag och väntar på att sessan ska vakna och äta, för efter de ska vi åka och klooa på hjärtat och olle när dom ska åka vattenskoter=O)! Kanske man ska tesat en sväng själv! För de är sååååå himla roligt!!!


Nu ropar sessan på mig=O)!


Ha de så underbart resten av söndagen!

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards