Alla inlägg under mars 2009

Av Anna-Karin - 9 mars 2009 12:34

Här kommer lite bilder på helgens shoppning, Vagnen, Korgen, Skötbordet & Min amningsfåtölj!

Av Anna-Karin - 7 mars 2009 16:03


Nu sitter jag hos svärfar och väntar på att hjärtat ska komma och duscha. Jag har nyss kommit från Hudik, mamma och martin kom ner till oss i dag för att fixa ordning korgen till bebben=O). De vart sååå fint=O).. Kommer bild i morgon.


Vi var in på Ombonat och kollade, jag har varit sugen på diskmedel´s flaskan med pump i rosa och en glas bruk brevid, de ska stå på ett ek fat.

Kolla här Cult Design! Ska knäppa kort och lägga ut.

Sen så gick ju våra öl glas sönder mellan foten och glaset så jag slog till på ett par nya. Så när jag skulle betala så sa min snälla mamma att hon skulle göra de!

Tusen tack älskade Mamma!

Vi fortsatt vidare för att få lite lunch i magen. Vart så himla mätt på jätte lite. Men de var ganska gott. Lite smaklöst.

Sen var de leksaksaffären för lille bror skulle få en skoter(leksak). Jag handlade plastad frotte, ett till påslakan set till vagnen och lakan till. Mammsen hittade en Ko snuttis och Ko vagnhänge  från teddykompaniet som bebben fick=O). Tack snälla mormor!


Vi var även upp på baby proffsen så jag kunde köpa påsar till soptunnan vi fick där i från. Eftersom de inte satt några påsa i den, men de skulle de göra=O( men vi fick ju den så då kan man väl inte klaga...


Där träffade jag sötis, lite jobbig eftersom jag inte fick ta han med hem!

Nu längtar jag ju ännu mer efter han. Han hade sett en pistmaskin som han så gärna ville ha. Så när han gick så köpte jag den, För hans pappa skulle oxå vilja ha en sån, så nu har dom en till sammans=O)!!! Ha ha, men hjärtat vill ju ha en riktig men de kan han ju glömma...


Nu är vi hos pappa, har fått utomhusgrillad fläskfile sååååå underbart gott var de. Min pappa är en grillmästare!!!!


Nu ska jag vara lite trevlig!


Ha en fortsatt underbar Lördag kväll!!!


Kram




Av Anna-Karin - 6 mars 2009 11:28

I dag har jag vart och lämnat blod för att se om jag har socker men de tror jag inte. För jag hade fint socker sist men försäkerhetens skull så fick jag lämna ett istället för att göra en nytligare sockerbelastning. Sen ska jag ringa och boka ett Ul nästa vecka för en tillväxtmätning. Inte klagar jag att få göra ett till Ul. Känner mig lungare eller inte orolig. Jag tror min bm kan ha mätt lite fel. För alla gånger när hon har mätt så har de inte gjort nå ont alls, men sist hon mätte så var hon längre ner på blygbenet. För jag ömade bra länge efter. Och jag har inte kännt nått.


Ska bli roligt att se var denna tur slutar...


Nu ska jag ner och möta Petter och Kristina på stan, vi ska på lunch dejt=O)!


Sen ska jag möta Jenny för att få bilderna=O).


Nu ska jag röra på mig!!!


Ha en Happy Fredag!   

Av Anna-Karin - 4 mars 2009 17:15

I dag när jag var till bm så fick jag väga mig hade gått upp 1 kg på en vecka. Hon kollade blodtryck och de var bra, sen fick jag ju lämna urinprov och äggvitan var bra. Men hon påpekade att jag hade högt socker så då gjorde bm ett stick i fingret. Då visade de 5,4 tror jag de var och de var helt ok. Så jag hade inte högt socker... Men så mätte hon min mage och sa oj, och gjorde om de. lyssnade även på hjärtljuden. Min mage hade hux flux växt 2 cm på 1 vecka så då ville hon att jag skulle göra en till sockerbelastning. De kommer inte gå nå bra för jag kommer bara behöva ta en mun så kommer jag att kräkas. Känner redan sötman i munnen.Blä Urk....

Så min bm skulle höra av sig till spec mödra och kolla med dom om de ville göra ett till Ul för att mäta bebben och kolla så de inte är ett monster där inne=O)....

Först kändes de bra men nu känner jag att jag verkligen vill göra ett Ul för blir de ett moster så vill jag vara beredd på de. Blir lite orolig.... 


Ska bli roligt att höra vad de säger, men jag ska nog kräva ett till UL för mätning=O/....

Fjantig kanske ni tycker jag är men jag kommer att gå och fundera och älta de hela tiden och de är så jobbigt... För sån är jag=O)...


Men jag mår bra. Ska be och få papper alla h-ljuden och magmåtten nästa vecka jag ska till bm.


Nu ska jag på och plocka undan efter maten sen ska jag plocka in tvätten som jag tvättade i går...



Hej då!!! 




     

Av Anna-Karin - 4 mars 2009 14:12



Vi är med och tävlar hos Lattepappan om ett presenkort på hela 1500:- från Lilla bebben.


Denna Tävling skulle jag bli överlyckig om jag vann=O)!

Av Anna-Karin - 4 mars 2009 14:10


Jag tävlar om vimplar från Engel på barnshoppingbloggen, i samarbete med Likasom.com! Tävla här du med :)

Av Anna-Karin - 4 mars 2009 09:57

I dag ska jag till Bm och kolla blodtryck och äggvita. Hade högt blodtryck förra veckan så jag ska in en sväng i dag. Om allt ser bra ut så blir sötis ledig i morgon för då hade jag tänkt att vi skulle åka på Luftkuddeland eller buspalatset. Vet inte riktigt vilket vi ska välja. Men sötis kan ju bestäma.


I går hade jag tvättstugan. Fick hjälp av Charlotte***Tusen tack***. Känner mig mycket bättre nu i ryggen och höfterna. Har ju taigt de lugnt sen i måndax. Så mycket lite vila kan göra=O).


Nu längtar jag efter våran bebbe, var in och kollade på Therese´s Blogg och hon hade lagt ut en bild på Sötnosen Alfred. Och när man ser en sån sötnos så längtar man ju ännu mer... Snälla bebbe kom snart!!!

Skulle sitta fin om den ville komma den veckan sötis är hos mom. Blir inte så mycket ståhej med barnvakt. Men svärmor kunde hoppa in och hjälpa oss för de vart ingen utomlands resa för henne. Så de är ju skönt. Har även pratat med dagis att han kanske kommer tidigare nån morgon om vi måste åka in på natten, utan att de vet att han kommer. Men de var helt ok. Så de känns ju skönt. Hatar att inte ha de planerat...

Men men inte så lätt att planera när bebben kommer...


Nu ska jag hoppa in i duschen la mig med blött hår härom dagen. Ser ut som ett troll=O).... Nått måste ju göras...


Ha en bra Onsdag!


Kram


Av Anna-Karin - 2 mars 2009 13:51

I dag var de dax för massage igen. Var lite bättre i ryggen i dag men är fortfarande spänd. Så Dan släppte på spänningarna i dag oxå, så himla skönt att få massage.

Måste sägat att jag höll på att somna många gånger men är ögonen var på väg igen så kom han åt mitt onda parti på ryggen. Så nu har jag fått order om att ta de lugnt. Typ soffläge. Så min rygg får vila.


Nu har jag pratat med svärmor och de är dax att åka och hämta sötis på dagis=O)....


Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards