Alla inlägg under mars 2009

Av Anna-Karin - 11 mars 2009 19:10

I dag tror jag att jag har haft besöks rekord. Roligt måste jag säga=O).

Lite tråkigt att man får så lite kommertarer, jag vet att jag oxå är lite dålig att ge andra kommentarer. Men jag försöker så gott jag kan!


Sen säger säger jag Välkommen Hem Till Alfred och Therese som har fått kommit hem i dag efter någar veckor på 45:an!


Nu sitter jag hos mom och rickard, proppmätt är jag. Fick min önskan uppfylld Baconröra med gruka & pasta ala Rickard. Mummi Mumms! Sen fick vi kladdis till efterrätt=O).


Nu ska jag visa vad bebben önskar sig av mormor när (om de blir en tjej vill säga) den blivit så stor och ska leka i lekstugan. Godbitarna från bombadill.

Skulle vara så roligt att kunna ha någar sånna i lekstugan tycker jag=O)!


Ha en bra kväll!


Kram


  



Av Anna-Karin - 11 mars 2009 12:53


Jag är med i utlottningen om ett presentkort från MiniPeople hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!


Hoppas på vinst=O). I sånna fall min första=O)!





Av Anna-Karin - 11 mars 2009 10:08

Här kommer jag...


Nu lurade jag er av??

De är inte jag som ska in på bb utan min vänn C har ramlat så illa att hon bröt benet i fotleden på 2 ställen, så i går vart hon opererad. Hon ringde nu i morse och lät mycket ut tråkad. Så jag har lovat att jag ska åka dit och hålla henne sällskap för jag ska till bm sent i dag, sen åker jag uppåt för att hämta hjärtat sen fortsätter vi till restaurange Baggböle bordell & grill=O). Alltså till min mamma på middag! Hoppas på nått gått=O).


Nu ska jag äta lite frukost, har tagit sovmorgon. Så underbart skönt. Nu känner jag mig pigg för engångskull! 


Ha den Fab Onsdag!

Av Anna-Karin - 10 mars 2009 17:57

Fick halsbränna förut och den vill inte släppa, eller jo när jag sitter still så är den ok men så fort jag är upp och går så är den jobbig. Har tagit en tablett men jag måste nog ta en till.


Min bm ringde förut i dag, hon hade fått provsvaret på blodet jag lämnade i fredax och Jag har inte socker!!! Så skönt. Men jag ska få göra ett Ul om en vecka. Ska bli roligt att få se bebben igen. Synd att jag fick så tidigt på dagen så hjärtat kan inte följa med. Men hjärtat sa att han tycket bebben skulle ta och komma ut nu. Tror de är nån som längtar efter den! Lite roligt för bara nån vecka sen så tycket han att den inte skulle komma förän midsommar men nu har han sagt flera gånger att den gärna får komma ut!


Nu ska jag ta och laga lite mat, de blir kycklingwarps i dag. Ska kolla vart hjärtat är.


Ha de så gott!    

Av Anna-Karin - 10 mars 2009 13:33

I går kom hjärtat hem i bra tid, och svärmora kom lite senare. Så vi åt lite middag tillsammans och sen så åt vi min goda kladdkaka=O). Mumma säger jag bara.

Hoppade i säng vid halv tio, vaknade vid halv tolv då var de dax att gå på toa, sen somnade jag om, vaknade vid tre snårte upp på toa och sen kunde jag inte somna om, så jag gick och la mig i lillhjärtat´s säng låg och funderade ett tag sen somnade jag.

Vaknade igen och kollade vad klockan var 04:49 somnade om och vaknade när hjärtat höll på att klä på sig. Sen ringde min klocka 07:15.

Så de kanske inte är så konstigt att jag är trött... När man ska hålla på att vakna hela tiden...


Så de var ju bara att masa sig upp och äta frukost, för att sen bege sig till farmor och hämta henne. Hon skulle på fotvård och Klippa sig.

Så nu är hon så fin så=O).


Tror jag ska lägga omkull mig ett tag, mina ögon håller på att gå i kors.


Vilket tråkigt inlägg de vart.


Blir inge husvisning i kväll för hjärtat orkade inte, vet inte vad de är med han för han är så trött och små sur. Undra jag, men jag har mina aningar.


Ha en bra tisdag!  

Av Anna-Karin - 9 mars 2009 16:13


Jag är med o tävlar om ett hemligt paket från Moonkids till ett värde av 600kr hos Tant Ulrika. Tävla HÄR du oxå!

Av Anna-Karin - 9 mars 2009 16:02

Här kommer lite magbilder som vi knäppte Hos Jenny!

Jag vet att jag inte är den smalaste och vakraste men så här ser vi ut!

Så behåll kommentarer för er om dom är elaka!!!


Av Anna-Karin - 9 mars 2009 12:41

Då var helgen slut, de är otroligt vad fort helgerna går=O(. Och de tycket jag är tråkigt för jag skulle vilja umgås mer med hjärtat.

För på veckorna är han så himla trött, när han kommer hem från jobbet. Men sånt är väl livet säger man väl. Nu längtar jag tills han ska vara hemma på sina 10 pappadagar.


Tror jag ska överraska han nu i veckan med att gå på bio. Försöka hitta på nått innan bebben kommer. För sen kommer de nog bli dåligt med bio. Jag skulle vilja se Män som hatar kvinnor. Har läst några böcker ur den serien. Mycket bra eller underbara är dom.


I går var vi hos svärfar och järd på middag. De åt fläsklägg och rotmos men de äter inte jag så jag hade med mig matlåda från pappa. Som jag fick i lördax.

Sen så gjorde jag inte så mycket mer än att bara softa.

Jo, vi var ju upp till Petter och Kristina och hälsade på en sväng.   


Nu ska jag ta och plocka ihop lite här hemma sen ska jag baka en kladdkaka har varit så himla sugen på de såååå länge nu. Så skulle svärmora komma och hälsa på så då kan man ju passa på att baka så slipper jag ha dåligt samvete att bara jag har ätit....  


Har hittat youtube tycker att de är bra för då kan man lyssna på musik medans man skriver=O).


Just nu lyssnar jag .

Har sånt underbart otroligt roligt minne av denna låt=O). Eller hur Kristina????

Men de är inge sambo vänligt för min del=O/. Har en sambo som är lite lätt svartsjuk på killen som är inblandad. Tyvärr.  Men men jag har ju oxå levt ett liv före=O).


Nu ska jag rycka upp mig ur soffan och plocka ihop.


Ha en Fab Måndag! 


Kramar




   

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards