Alla inlägg under mars 2009

Av Anna-Karin - 16 mars 2009 10:51

Jag blir så arg när man får sånna här kommentarer!!!

Före första så har jag inte slrivit nått om melodifestivalen och inte skrivit nått om personen i fråga!!! Inte nes varit in på dennes blogg förut.


Sån dålig stil!!! 


Arg som ett bi blir jag!


JAG SKITER I MELODIFESTIVALEN & HÖR SEN

:o(

*heterosexuell!*

av Ture Ingestad (min bror) den 15 mars 2009 kl 23:26
Av Anna-Karin - 15 mars 2009 20:42


"Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från Sovtex hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Av Anna-Karin - 14 mars 2009 22:49

Nu sover alla utom jag till och med bebben=O). Var sånt himla liv i går så jag kunde inte sova pga alla sammandragningar (förvärkar) jag fick när den busade runt i magen=O/.


I dag var sötis så söt, när jenn och jepp kom så sa han att nån dag när jag vaknar så kanske ni sover i våran soffa med en filt för då är pappa och Anna-Karin på bb=O). De är dom vi kommer att ringa om de skulle starta när sötis är här, de känns ju bra att han tycker att de ska bli roligt att dom är här=O)! De är ju bra eftersom dom bor i närheten av oss. Och så slipper svärmora stressa hit=O)!


God natt sov så gott! 

Av Anna-Karin - 14 mars 2009 15:22

Nu är jag klar med städingen. Plus att jag har varit på apo och hämtat ut smörja till våran lilla prickikorv=O)!


Viklet väder de är ute så himla skönt, när jag var till apo så ställde jag bilden på en parkerning längre bort så jag fick väl ca 5 min prommis dit och tillbaka. Tänket att jag skulle röra lite på mig annars så blir jag sååå rastlös. Skulle vilja vara ut och dona och fixa men krukset är ju att jag får ont i höfterna om jag böjer mig upp & ner, å går för mycket. Men jag ska nog inte klaga för jag är ju pigg annars. Men bebben kommer ju snart.


Plus att jag skulle vilja ha ett hus!!!! För då har jag kunnat suttit ute och kollat när sötis leker. Nu måste vi ju alltid åka nån stans för att kunna komma ut. Eller de var väl inte riktigt sant men hjärtat vill ju vara i gareget och fixa så då blir de till att åka....


De är så synd att vi inte kan komma överrens om ett hus.


Detta hus vill hjärtat att vi ska köpa, men inte jag för de är sååå ful eftersom de saknas ett fönster på vänster sida om ingången. Plus att de ligger nära vägen som de går tungtrafik på. och så tycker jag inte om tomten för man ser rakt in där...


Jag har två favvo hus som jag skulle kunna bo i Hus nummer 1, detta är mitt drömhus så som huset ser ut och att de är boxar och bagarstuga!

Men jag tycker även om detta Hus nummer 2, gården till detta hus är super tycket jag även att de ligger ganska nära vägen så upplever man de inte så och så går de inte så tungtrafik här nån gång i bland kommer de väl nån lastbil men sällan.

De kvittar vilket hus av dom här jag får flytta in i men mitt hjärta vill inte bo i nått av dera=O(! Så synd tycket jag för dom har även möjlighet till att bygga verkstad till mitt hjärtegull! Skulle behöva köpa till lite mark på hus 2 om han ska få sån stor verkstad som han vill...


Vad tycker ni  då? Vilket skulle ni ha slagit till på???   


Nu ska jag ringa och kolla vart killarna är sen blir de duschen och fixa till mig. Sen kommer ju Jenn och Jepp. Då ska de fixas sallad och grejor!


Ha en underbart skön Lördag i detta härliga väder och en Underbar kväll!


Kramar Från Mig och Bebben och Killarna!


Av Anna-Karin - 14 mars 2009 10:32

Nu har jag nyss skickat i väg mina killar, de skulle åka och leka hos farfar! Jag ska vara hemma och städa klar eftersom jag inte han/orkade med de i går.

Sen ska jag på apo för att hämta ut salva till sötis och hans torrprickar=O/. Blir lite smått less eftersom han inte hade en änad prick när han åkte och kommer tillbaka full i prickar!!!

Men de är väl bara att smörja och se glad ut...


Senare i kväll får vi främmande Jenny & Jepp kommer, de skulle ta med sig kycklingpaj=O)!

Så står vi med sallad och mackor m.m Längtar redan efter middagen=O).


Nu ska jag vila i 20 min sen ska jag sätta i gång och städa, dammsuga, torka golven och städa toa de är vad som ska göras här i dag! 


Ha  en underbar Lördag!


Kram

Av Anna-Karin - 13 mars 2009 22:06

Nu sitter jag i sängen och lyssan på mitt älskade hjärtat,

Som snarkar ZZzzzZZzzZZZzZZ. Ingen vacker music om jag säger så=O).


I dag vart de inte riktigt som jag tänkt mig men de funkade ändå.

När jag var i tvättis och hängde sista tvätten så ringde mobilen och de var dia-sköterskan hon hade pratat med nån läkare som inte riktigt visste var för jag fick socker i urinet, med de hade kommit överräns om att jag skulle få en sockerkollare så jag skulle åka upp och hämta den, plus att jag måste upp och dusch sen hem och plocka ur tvätten som hängde i torkrummet. 


Som tur var de grannen som hade tvätttid efter mig så jag kom lite sen när jag skulle plocka ur tvätten. Men hon är så snäll så de var lugnt hon hade tydligen oxå nyss kommit=O)... Plockade ur och började vika men klockan flög i väg så då stoppade jag bara ner tvätten i påsen och måste ju upp med den innan jag skulle hämta hjärtat för att åka och hämta sötis. Men de var där ändringen kom jag åkte och hämmtade sötis själv. Men efter några omständigheter för nån månad sen så kommer jag inte att göra de nå mer. Men de vart ett undantag i dag. Snäll som man är då! Men de gick bra.


Så vi åkte upp på dagis och hämtade stövlarna sen hem för att skriva nota och åka och handla.


Sen så har jag vik tvätten och stoppat in den i garderoberna och diskat efter maten och duschat och smörjt sötis och en massa mera så jag har så himla ont i mina höfter tror de är trapperna som tar död på dom=O(.

Inte nå skönt ska jag säga!


Nu ska jag försöka sova brevid mitt snarkmonster ZZZzzzzZZZzzZZZzZ!


Sov så gott!      

Av Anna-Karin - 13 mars 2009 10:19

Är vad som står på mitt schema i dag! Har varit ner och startat den första maskinen av 5 tror jag de vart. Nu längtar jag så himla mycket efter golvplattan som förhoppningsvis kommer snart så vi kan börja med vårat badrum. Så jag får en egen tvättmaskin. Nu stoppar jag lite frukost i magen=O). Tror de var nån som var hunrig där inne... Sen ska jag dammtorka här hemma sen blir de tvättis och så kommer jag hålla på i dag tills jag ska åka och hämta hjärtat på jobbet för att sen åka och hämta sötis. Han har fått sivnkoppor=O(.... Tur man är förberedd med azolsprit och handsprit. Så dom ska vi nog få bort snabbt=O).


Nä nu måste jag sätta fart så jag hinner med de jag ska göra!!!


Ha en underbar Fredag!


Kramar  

Av Anna-Karin - 12 mars 2009 19:43

I dag sov jag ganska länge hade lite sovt att somna i går, men till slut så somnade jag. Har sovit dåligt i natt, haft små känningar i magen hela natten. Men i dag har de varit lugnt i magen.  


I går var jag till Bm allt såg bra ut för utom att jag tydligen läcker socker till urinet så i moron ska jag ringa till nån dietetikersköterska så jag ska få prata med henne. Fattar inte varför jag blir så förbannat less på detta. För jag har ju inte socker men ändå allt jävla tjafs, men de är väl bara att ringa och försöka få en tid. Visst de är jätte bra att de är noga. Men de blir lite jobbig när de låter som att jag håller på att dö. Nu längtar jag ännu mer till bebben kommer ut!!!!!!! Snälla bebbe kom snart=O).... Jag hoppas att de ska gå bra.


Nu ska jag vara lite social med mitt hjärta!


Ha en god kväll!

  

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards