Alla inlägg under februari 2009

Av Anna-Karin - 13 februari 2009 20:26

Äntligen sitter jag i soffa efter en hel dag´s städande. Först så städade jag hela lägenheten, sen tog jag tag i vår klädkammare som såg ut som hell och un kommer man till och med in i den=O). Sen städade jag Linneskåpet där var de oxå kaos, men nu ligger allt så fint i raka rader=O). Så roligt när man är klar och ser skillnaden.


När jag var klar så kom hjärtat och lill hjärtat innaför dörren och då var klockan strax efter 16:00. Långstädning i dag. Men man är ju inte lika vig och rörlig som förr nu=O). Och att jag har gjort en massa som jag inte kanske ska göra känner jag nu, de är inte sååå skönt ska jag säga!!!!


Nu ska jag mysa med mitt hjärta!!!


Önskar Er En Underbar Helg!


Kramar från mig  


Av Anna-Karin - 13 februari 2009 11:49

Dax för en rast med lite på fyllning av mat i magen. Så då kan jag ju passa på att skriva nån rad=O)!


Nu håller jag på att städa för fulla muggar, Nu ska allt bort som bara står och samlar damm... Sen ska de slängas eller upp på vinden...  Sen ska jag åka och handla lite saker... Vet inte vad jag ska köpa till hjärtat på allla hjärtan´s dag, vet inte om han förtjänar nått;).  Vi får se vad de blir!


Nu är rasten slut!!!  

Av Anna-Karin - 13 februari 2009 09:18

I morse så vaknade jag tidigt, av ett sms. Smset var från A-C, tjejen som håller i Föräldrautbildningen. Hon var sjuk så de blir ingen till träff. Mycket tråkigt tycker jag... Men men är man sjuk så är man.


Nu har jag nyss ätit fil och flingor med lite sylt. Så nu ska jag städa så de blir fint och rent igen...

Sen ska jag åka och inhandla en hyllplan & konsoller till bebbens skötbord. Så de blir klart nån gång.


Bilen gick igenom i går så himla skönt, den vart och ny skodd=O)! Vinterdäcken jag hade var helt kass så nu har jag fått nya! Underbart.


Nä nu ska pigan här hemma sätta fart och börja städ!


Önskar er en Underbar Fredag!  

Av Anna-Karin - 12 februari 2009 09:35

I tisdag´s så var jag till pillan min frisör. Vart så fin i håret=O)!

Efter de så åkte jag in och träffade Therese, Vi lunchade och kollade in lite baby kläder. Vi var även in på ikea så nu har jag köpt byrån hemnes som jag ska ha som skötbord. Mycket njöd...


I går var jag till bm, jag tycker att jag kännt lite lite av bebben sen i måndags så jag berättade de, så då fick ajg åka upp på förlossningen för att göra ett ctg. Allt såg bra jätte ut, Ctg mäter även fosterrörelse och den rörde sig nästan hela tiden men jag kände inget. Men så gjorde de ett Ul så då var den nån som vände sig. Började protistera hejvilt!!!  Så bebben låg med benen mot min rygg och inte på sidan som den annars har gjort. Allt såg super ut.


Nu måste jag sticka för jag ska besikta bilen!!!   

Av Anna-Karin - 10 februari 2009 20:52

Nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska bada klart. Sen ska vi äta....


Är så trött så jag åter kommer i morgon....


Till dig som inte vågar stå för vem du är Så kan man känna sig lite liten ÄVEN om man är vuxen!!!! Eller vad du nu syftade på!

Tråkigt och Fegt att du inte kan stå för vem du är.......

Av Anna-Karin - 9 februari 2009 21:13

Nu är jag lite tröttis, ska snart hoppa i sängen.


I dag när jag och hjärtat skulle väg och kolla på kakel så var de inte vår tur dag, på väg till affären så frågar hjärtat om jag tog med pengarna men dom hade jag glömt, och när vi svänger in på parkeringen till affären så ser de mycket mörkt ut och ja de stängde 15:00 i dag. Så vi gav upp, vi åkte och åt istället. Men maten var sådär..... Efter maten då åkte vi tillbaka till filip och pappa petter, mamma Kristina var på möte=O/.

Vi hade köpt med oss Semlor.

Petter knäppte kort på filip, han tycket de var mycket gott=O)!!!


I morgon ska jag till Pillan min Underbara Frisör, Ska bil så skönt att få lite ompyssling.

Sen ska jag på Birsta och träffa Therese, de ska bli roligt=O). Då ska jag köpa en byrå på ikea som jag ska ha som skötbord. Sen ska jag köpa strumpor och nån vit body till bebben. Såg att jag måste komplitera de till de som ska med till bb.

Nu i kväll har jag bäddat i sängkläderna i vagnen, Vart så himla mysig och fint=O)! ÅÅÅÅ vad jag längtar efter knytet i min mage...


Nu ska jag hoppa i sängen men min mage kurrar så jag ska väl försöka göra den nöjd först.


God natt!!!    

Av Anna-Karin - 9 februari 2009 10:42

God dag!


I morse vaknade jag av att telefonen ringde de var min frissa, Hon frågade om jag inte skulle vara hos henne. Nä vi bestämde väl tisdag, kollade kalendern jo tis har jag skrivit. Vi måste ha missförståt varandra. Men de löste sig för hon hade tid i morgon oxå=O).


Ringde Charlotte och surrade med henne medans jag packade skötväskan med lite blöjor och tvättlappar=O).


Nu ska jag åka till svärmora och hämta tvätten som jag tvättade där i går plus de 2 maskiner hon körde åt mig!***Tusen Tack!***


Sen ska jag åka och hälsa på Filip och hans mor och far. De ska bli roligt för de var ett tag sedan jag såg han nu.


I lördag´s så gick jag in i vecka 33 fulla veckor! Tiden bara springer i väg. Älsklingen fick nog en chock i lördax då han in såg att de är 6 veckor kvar nu till vi har bf. Lite roligt att att han riktigt insåg att jag blir Snart pappa=O)!


Nu ska jag ta och fixa till mitt hår och tänderna vill bli borstad och lite smink ska på!


Ha en bra Måndag! 

  

Av Anna-Karin - 8 februari 2009 14:09

I dag har vi tagit sov morgon, jag sov till 11.00 men var upp en sväng sen så hoppade jag i sängen igen somnade om. Men vaknade 12.30 tror jag klockan var, och jag skulle inte ha somnat om för jag har ont i min axel nu och är ganska mosig=O/.


Ringde min svärmor och bjöd in oss på lite söndags middag. Tänkte jag skulle låna hennes tvättmaskin oxå, nu ska jag tvätta bebbe kläderna och mina som ska med på bb=O). Vet inte men jag känner inte som jag vill tvätta dem i tvättstugen tycker de känns orent på nått sett. Nått nytt påhitt jag kommit på. 


Vi kom inte hem förän kvart i tre i natt, men vi hade jätte trevlit hos mamma på middagen för min lille bror.


Önskar er en mysig Söndag!

   

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards