Alla inlägg under juli 2008

Av Anna-Karin - 8 juli 2008 13:02

Nu sitter jag på jobbet och har de ganska långsamt ska gå och fixa lite lunch nu. Sen ska jag gå ut och sola lite. Här är de så himla fab väder!

Blir ett kort in lägg nu!


Ha de så himla underbart!

Av Anna-Karin - 7 juli 2008 21:55

I dag har vi varit på 80 år kalas!

Morfar Sven fyller i dag 80 år! Stort Grattis!!! 


Jag och sötis åkte ner för att hjälpa svärmor med dukningen och fixa lite innan födelsedags killen och gästerna kommer... Så de vart lite stressigt på morgonen vi fick ju sovmorgon i dag oxå.

De har gått bra hela dagen, sötis har lyssnat ganska bra på oss. Efter tårtan så åkte vi hem. Senare på kvällen så åkte vi till Mom, Rickardo & lille bror, de var i stugan så vi åkte dit och hälsade på. De var mysigt, men lite kallt.


Så i dag har de varit full fart Hela dagen lång.


  

Av Anna-Karin - 6 juli 2008 12:10

Sovmorgon i dag igen. De var skönt att få sova ut. För vi var ju till pappa i går och grillade och hade jätte mysigt. Sen efter maten så åkte jag ich hämta svärmora för att skjusa hemme till en fest! Så jag fick ha hennes bil, Helt underbar bil=o)! En sån ska jag ha när vi byter bil...

De är en Audi a4 -08 2.0 tid quattro. Underbar bil måste jag säga...


Så jag åkte och hämta henne vid halv två tror jag klockan var. Så skjusade jag hem någar till som hade väntade på taxi 1,5 timme. Så de fick lifta med oss. Jag var hemma vi 02:40, då var jag lite små hungrig, så jag tog en macka sen hoppade jag i sängen.


Så de var välbehövligt att få sovmorgon...


I dag vad ska jag göra då, jo jag ska städa huset och tvätta lite. 

Gå ut och gå med Kristina och Filip. Tror Zorro oxå ska få följa.

 Sen ska Kristina äta middag med oss. Så i dag blir de full fart...


Ha en himla bra dag!!!

Av Anna-Karin - 5 juli 2008 12:07

I dag har vi fått en Fab sovmorgon! Vi vaknade 10:35 i morse. Så himla mysigt och skönt.


I dag ska vi till min pappa på middag.


Så nu ska jag plocka ihop lite saker sen ska vi åka!


Ha en underbar Lördag!

Av Anna-Karin - 4 juli 2008 23:57

Började dagen med en lite sov morgon, För att sen åkat till svärmora och äta lunch.

För att sen åka in och handla Paket till Morfar som fyller 80 år på måndag! Hämta sötnosen på dagis, och handla lite mat för helgen och veckan som kommer..


Vi hittade jätte fina kläder till morfar på en herr butik i hudik som jag inte har varit in i, men de fanns jätte mycket fina kläder där. Hittade en jätte fin tröja som jag skulle vijla köpa åt hjärtat men min ekomoni till låter inte de nu. Får se om de gör de nått tag framöver. Knäppte ett kort på den lägger ut de framöver.   


När vi stod i kön på ica så ringde järdan och sa att hjärtat var nere med dem i stugan och de hade åkte vatten skoter och båt hela dagen.  Så vi bestämde att Jag och sötis skulle komma ner och äta med dom.

Så först hem och packa upp maten sen packa ner de vi skulle ha med oss.


Vi grillade hamburgare, mumisgt värre. Vi satt ute och myste bra länge innan vi åkte hem och la oss och sov...



Av Anna-Karin - 3 juli 2008 22:42

I morse när jag slutade jobba och var på väg hem så ringde jag Kristina och frågade om de skulle vara hemma och de skulle dom.

Så jag åkte dit och fick mig lite kaffe och en macka eller två!


Sen skulle de åka och hämta bilen och skjusa en kompis till dom på bolaget.


Jag och filip stannade hemma och fixade på lite städade och tvättade nån tvättmaskin med tvätt.

Stoppade Filip i vangen för en nap.  Så när K och P kom hem så fikade vi lite sen så gick K ut och slipade plankerna till deras spalje.  

Jag och Filip var inne och myste ett tag, sen gick vi ut och hoppade i poolen och badade lite, kollade på när K slipade sen gick vi in och åt lite mellis sen var de dax för pussgurkan att sova en stund till.


Jag hade Filip själv hela dagen fram tills de var välling för han, då åkte jag hem till mitt hjärtat som var på väg hem. De gick så himla bra hela dagen, han är så snäll den lilla pussgurkan. De är så himla roligt att passa barn som är snäll.  Hade en jätte bra dag!


Tack snälla Petter och Kristina för maten och fikat!


  

Av Anna-Karin - 2 juli 2008 18:08

I dag har de varit en  jätte fin dag med varmt väder och en massa sooool, har suttit ute och myst en lång stund...

Sen har jag gjort klart pappernar skatte verket vill att jag skulle fylla i så nu hoppas jag att jag slipper nå mer papper i från dom.


Har varit en ganska bra dag i dag. Varit trött och slö, vet inte varför men jag hoppas att de går till sig snart.  Nu ska vi snart fika lite kaffe och äppelpaj här på jobbet. Mumsigt...


Ha en fab kväll!

Av Anna-Karin - 1 juli 2008 22:07

Nu häder de saker på min blogg har haft den i lite mer än ett år tror jag och i dag fick jag in en bild på min press. Otroligt men sant... Saknas lite kort men de kommer snart.


Idag har jag bara tagit de soft har tvätta en maskin tvätt och kört ren tvättmaskinen med klorin. För jag ska tvätta vit tvätt & före hade jag tvätta hjärtat jätte smutsiga & oljiga kläder. Hoppas tvättmaskinen vart renare i allafall.

Jag fick sovmorgon i dag, så himla skönt måste jag säga, hjärtat ringde & väckte mig vid 10 tror jag klockan var.

Så då hoppade jag upp och följde med han och åt.

Sen har jag åkt hela dagen med han, vi slutade lite tidigare, så då åkt vi & handlade. När vi kom hem så plockade jag in varorna i kylen gjorde oss 2 mackor sen hoppade i i sängen för en power nap. Den vart lite längre än vi hade tänkt oss men men så skönt de var.


Har Även fixat så en kille har varit ner och kolla på svärfar´s badrum. Han ska hjälpa svärfar att kakla hans badrum så de blir klart nån gång så han kan flytta ner dit och vi får ta över huset... VI hoppas & hoppas att de ska ske i höst nån gång... Håller tummarna. Skulle vara såååå skönt om vi fick ta över de så man slipper bo i lägenheten nu när vi bott in oss här i huset hela sommaren. Sötis vill inte flytta hem till lägenheten och jag förstår han. För de vill inte jag heller..


Sen har hjärtat varit duktig och bytt toastol i dag. Men röret med vatten till stolen var lite för kort så nu står den där på snisken så vi kunde slå på vattnet. Han skulle fixa de i morgon..


Nu ska jag hoppa i sängen för i morgon blir de jobba, hjärtat med. Han ligger redan för han skulle ev börja 04.00 Jag brukar alltid lägga mig samtidigt men i dag var jag för pigg men nu håller ögonen på att gå i kors på mig, min mage kurrar. Stoppa nått där sen borsta tänderna!


Sätter in en jätte söt bild på sötis när han har mina solglasögon på sig,

Han ser så tuff ut!


Natti natt!!!  

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards