Alla inlägg under april 2008

Av Anna-Karin - 4 april 2008 18:29

Nu är jag på jobbet efter en dag med sorg. Som jag skrev här om dagen så har ju min morfar gått bort, så i dag var de begravning.

Jobbig men skönt efter. De jag tycket var jobbigast är att min fd bonus pappa begravdes där får 6 år sedan. De kommer tillbaka så mycket känslor, eftersom jag inte var så gammal när han gick bort. Han var ju inte sjuk heller som morfar var utan de vart så oväntat.

De är nog de jobbigaste jag har varit med om. Han hade ju varit min "pappa" i nästan 9 år. Men han besöker min med jämna mellan rum i bland med min mormor eller själv. Min mormor gick bort 91.


Jo nu vart de bara en massa sorg i mitt inlägg. Men nått positivt kan jag ju oxå skriva. Trodde jag skulle få en jobbig helg på jobbet men de blir en bra helg. Jippy..

Av Anna-Karin - 2 april 2008 08:24

Nu är de inte så många minuter kvar tills jag slutar...

Typ 35min ca. Så skönt längtar så mycket efter mitt hjärtat. Speciellt när jag vet att han ligger hemma och sover. Han är så himla mysig då.. De värsta är att jag känner mig konstig, som att jag håller på att bli sjuk. Tror jag ska boka om mötet som jag skulle på i dag tills i morgon. Så jag får åka hem och vila. Har inte sovit så bra i natt. Jobbigt...

Nä nu ska packa i hop de sista...

Av Anna-Karin - 1 april 2008 17:56

Vet inte vad de är med mig i dag. De ända jag har ätit är 2 mackor i morse och ett glas mjölk och en kopp kaffe. Men är inte så hungrig nu heller... Kanske blir en tallrik med fil eller nått..

Av Anna-Karin - 1 april 2008 14:32

Kände att de var dax att fixa lite fint här på bloggen... För här får jag ju göra som jag vill... Ella har inspererat min till att tycka om färgen rosa. Har varit ganska dålig på starka färger förut men nu börjar de att lossna. Skulle vilja ha mycket pengar över denna månad så jag fick fixa hemma. Men de får bli fram över. Nu kolla mat sen läsa.

Av Anna-Karin - 1 april 2008 14:11

Nu är jag på jobbet, är lite lätt nere. Har ju städat och fixat fint här på jobbet men nu är allt skräp tillbaka, blir så less. Men nu skiter jag i allt. Orkar inte försöka få fint när de bara dras fram igen...

Tanter ska gå i pension inte jobba å bara vara griniga på att vi unga försöker få de lite fint. Fick mig en avhyvling av chefen i dag oxå, för jag tycker att man sitter och väntar tills alla har ätit upp, och inte går när man är klar. Så jag skrev och frågade de andra i våran bok. Men de var chefen som tog de i stället. Allt jag gör här på jobbet är bara fel, så känns de i allafall. Har ringt så i morgon ska jag på intervju hemma i stan . Hoppas att jag kan få nått så kan jag kanske få lite uppskattning av de jag gör. Har lagt ner ett antal timmar på att städa och göra fint utöver de andra vi ska göra...  Nu vart jag pissless...


Nä nu ska jag kolla vad de finns att äta till middag.

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards