Alla inlägg under augusti 2007

Av Anna-Karin - 4 augusti 2007 02:05

Dagen började med att jag slutade i morse på jobbet åkte net till norris å mötte grabbarnar. Hjärtat, kalle å l-å var där. Sen bar de i väg till traktor pullingen. Kom dit precis när första start skulle gå. Vilken tur vi hade. De var jätte bra där! Var där tills de slutade. Sen så åkte vi å fixade lite till sötis för han skulle sova i norris, de var ju crusing i Delsbo. Så då kunde ju hjärtat oxå följa med.

Åkte hem till kalle å åt lite och så jag fick duscha.Skönt. Sen så rullade vi vidare till Delsbo. Var så där med folk med efter ett tag så vart de mycket folk. En mycket bra crusing.

Skjusade hem l-å med fru å sen var vi till kalle å hämtade lite mer att dricka till han sen rullade vi till Delsbo sen sväng till. När vi hade varit där ett tag så vart jag jätte trött så då åkte vi hem. Skjusade hem kalle å bytte bil vi hade hans NOVA ss -67. Den är jag så kär i nu.

Ska jag köpa en ragga bil blir de en sådan! De som var lite roligt var att den var 4 växlade å inte automat. Lite jobbigt när vi åkte i varvet med de gick. Så nu ska jag bara borsta tänderna sen hoppa i säng. För jag ska ju jobba i morgon=o( Vill inte.suck


God natt!

Av Anna-Karin - 3 augusti 2007 09:31

Igen då.. Men nu har jag bara 4 dygns pass kvar inkl detta.. Skönt. Nu ska jag ta å dricka lite kaffe å sen ta å göra nån nytta.

Ha de så länge!

Av Anna-Karin - 2 augusti 2007 21:45

Har nyss kommit hem från Jenny å Jepp. Fick jätte god mat grillade revbensspjäll, vitlöksbaguett sallad å kroketter.mums Sen fick vi glass å vattenmelon. Hade jätte trevligt. De är så roligt när allt stämmer så bra melllan oss killarna pratar om bilar och vi pratar om hem, hus, barn m.m

De skulle oxå på traktor pulling i morgon. De skulle vara barnis.

Å vi fick barnvakt till lille man, han ska få vara hos farfar. De brukar ju vara så mycket folk där å då orkar vi inte springa å jaga han de har varit en annan ska om han har varit lite lugnare. I morgon kommer han ju i alla fall=o)


God natt!




Av Anna-Karin - 1 augusti 2007 17:40

Igen då.. Har nyss gjort biffar till middag i dag. De var länge sedan jag gjorde de på jobbet nu, alla äter av bara den när de är biffar. De är roligt tycker jag.

Som vanligt när jag är på jobbet sanknar jag hjärtat jätte mycket.. Längtar tills slutar i morgon men de är ju bara 15timmat 45 min kvar.


Vi vart bort bjudna i morgon de ska bli skönt att slippa laga mat en dag... Å bara bil serverad. Skönt.... Tror att vi skulle få super god mat oxå å då är de ju toppen. Vi ska till Jenny å Jepp.

Nä är de kaffe dax.

Av Anna-Karin - 1 augusti 2007 11:28

I natt sov vi hemma i hudik, å jag var jätte pigg när jag vaknade i morse. Underar jag om de är sängen i gnarp som gör att jag blir så trött.. Vem vet, man sover ju jätte skönt i vår säng å de gör man inte i den i gnarp. Måste fråga hjärtat om han känner nån skillnad..

 Var till jeje i går å skulle hälsa på, de var jätte roligt att träffa henne men hon hade nyss fått reda på att hennes fd sambo hade träfft ny tjej å för ca 10 dagar sedan sa han att han älskade henne. Fy f*n för han! Hos mig är han inte äns vard vatten.. Jag har gått på så många nitar som så jag vet hur de känns... Fattar inte att de kan vara ärliga med än gång, för skulle vi ha gjort så så skulle vi vara h*rer. Så järdans lågt!


Vi har fått en till bebis i släkten! En liten Maja vart de=o) Född på samma dag som sin stora syster. Stort grattis till Carro och Erik!

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards