Alla inlägg under augusti 2007

Av Anna-Karin - 11 augusti 2007 14:35

Sovmorgon, gud så skönt... Nu har jag nyss kommit hem från ikea, har varit där med Kristina och magen=o) Hon har sån fin magen, man skulle bara vilja krama om den å känna på den. Men man får ju behärska sig.hihi

 Handlade lite smått å gott. Köpten en filt till sötis som han kan ha i vagnen å solskydd till min bil med blixten maqueen på han tycker blixten är jätte bra. Å jag tycker han är jätte söt.

Sen köpte jag en lampa till sötisens rum, tycker de är så tråkigt så jag ska ta å lägga ner lite energi på att få till de. Sen så åt vi pizza jag å Kickan. Åt 2 bitar sen var jag propp mätt. Kom nyss hem så nu ska jag polcka upp maten jag har handlat. En granne till oss är här så jag ska väl ta å vara lite social jag med.


Ha de så gött!

Av Anna-Karin - 10 augusti 2007 02:15

I morse så klev jag av mitt sista pass, så nu är jag ledig 2 1/2 dagar. Ska bil så skönt.

Vad har jag gjort i dag, när jag slutade så åkte jag å hämta hjärta å lill hjärtat skulle skjusa han till dagis, för han ska till .... Sen var jag på stan en sväng å köpte en bikini, en väska, en plånbok till hjärtat, en dagis ryggsäck till sötnosen, ett par shorts till hjärtat men han kunde inte ha dem så andre köpte dem i stället.

Efter de var jag å tog in hästarna till min fd chef. Sen var jag å åt lunch med min jobbar kompis å en av brukarna. De var mysigt. Åkte på boa å köpte några cider å en baylis med mint, för på kvällen skulle vi till norris på middag, vi fick tacos å de var jätte gott.

Sen på kvällen så kom en kompis till hjärtat å hans flickvänn å hälsade på. De var väl ganska trevligt. Så nu blir de sängen å sov morgon i morron bitti.


Natti natt!

Av Anna-Karin - 9 augusti 2007 21:59

Dagens arbets sysslor. Har haft städ dag i dag så de har inte vait nå kul i denna värme. Har nyss blivit klar med golven så nu är de duschen som gäller. Annas så fasnar nog säng kläderna på än i natt av all svett.

Nu är de inte så många timmar kvar men mycket jobbiga i morgon bitte värsta dagen man kan jobba igentilgen. Mest att göra på morgonen...suck.. Men jag får ju se att jag är ledig nu i 2 1/2 dag innan jag jobbar igen. Har ju kunnat jobba dgaen efter oxå.


Nä nu duschen sen ringa hjärtat!


Natti natt

Av Anna-Karin - 9 augusti 2007 11:29

Å i dag jobbar jag sista passet på någar dagar. Ska bil så skönt att få sova ut på lördag! har inte haft en sov morgon på 14 dagar. Nu längtar jag så mycket. Men de tråkigta är att sötis åker till sin ... i morgon. Nu sitter jag på jobbet å har lite besluts ångeest om jag ska städa i kvälle eller nu. Tror jag damm torkar nu å tar golven sedan. I dag är jag jätte seg i kroppen håller tummarna att jag inte håller på att bil sjuk. För de vill jag inte, men de kanske är värmen..

NÄ nu åter till jobbet!


Ha de så gött!

Av Anna-Karin - 8 augusti 2007 22:05

I dag har de varir en jätte bra dag! Slutade i morse, åkte å gjorde mig skuld fri sen jag klippte mig efter som jag glömt plånboken så fick jag komma i dag, känner de väl tur är ju de.


Sen så åkte jag hem å packade lite bad kläder å åkte ner till svärmor. Hjärata åkte till nån skrot å köpte några saker till bilen. Så jag å lille man var ute han lekte å jag solade. Efter sötnosen sovit middag så hade hjärtat kommit tillbaka till svärmor.

Vi tog oss en sväng till stranden, badade de var första gången jag badade i år, eller jag har badat med martin hemma hos mom i poolen. DE var jätte skönt i vattnet, men de var lite kallt i början. De är ju nästan alltid så. lill hjärtat å hjärtat badade oxå. Sen gick vi hem å gjorde mat. Skönta att inte behöva tänka på middag.

Skulle ha åkt å bada med Kickan men jag hade glömt mobilen i bilen så jag hörde inte när hon ringde. De var ju så molnigt på kvälls kvisten. Så de blev inget. Ska kanske hitta på nått i helgen! Var så länge sedan jag träffade henne nu.

Sen åkte vi hem till gnarp la lille man å jag städade när jag skulle torka golven så bröt jag ju av skur käppen så hjärtat fick laga den. Så änligen har jag städat klart.


Nu ska vi gå å sussa sängen! Ska ju jobba mitt sista dygn på denna långa period.jippy


Natti natt!

Av Anna-Karin - 7 augusti 2007 18:43

Nu var man på jobbet igen. Nu är jag väldigt less på att jobba. Nu har jag ju bara 13 + 21 timmar kvar tills jag är ledig fre, lör, sön. De ska bli så skönt... Gud va varmt de är. Håller på att rinna bort. Lill hjärtat håller kanska på att bil sjuk, han var jätte snorig å hostig när vi fick han i fredags. Å natten söndag mot måndag hade han grinat hela natten. Men i går var han oxå inte helt sig själv. Är han inte bättre i morgon så får vi ju åka in med han. Å kolla så de inte är nått. Jag blir så less på att han är sjuk hela tiden. Tycker så synd om han måste vara så jobbigt för han att var sjuk mycket. Nu är jag så trött så jag vet inte vad jag heter. Längtar efter mina två hjärtat där hemma å efter sängen. Nu ska jag bara lata till de är dax att hoppa i sängen..

Ha de så gott! 

Av Anna-Karin - 6 augusti 2007 21:45

Fin i håret igen.. Har varit å klippt å färgat håret i dag hos Pillan. Vart jätte nöjd. Hjärtat tycket oxå att de vart kanon bra! Så de känns jätte bra.. Vad har jag mer gjort i dag.Hmhm När jag kom hem så solade jag lite med de var ju så varmt, gick in å duschade sen åkte vi hem till hudik å hämtade min plånbok. Så stannade vi på frasses å åt. har lite ågren över de, nu är de nog med en massa god mat.. Nu ska de bli nyttig mat. Men på jobbet äter vi nyttig mat å mycket sallad. Men de är ju att man rör sig för lite. Nog om detta. Sen så åkte vi till gnarp igen. Jag städade å bytte i sängen våran. Vi var och handlade oxå så då köpet jag nya säng kläder. skönt! Nu har jag nyss duchat igen. Var så svättig när jag städade. Ska kolla på en dvd om vi hittar den hjärtat håller på att leta för fulla muggar.. Nä nu ska jag hjälpa han.


God natt!

Av Anna-Karin - 5 augusti 2007 11:59

Ville inte kliva upp i morse! sova sa min kropp men så blev de inte måste ju jobba när man ska.. NU har jag ju bara 2 dygns pass kvar. Så skönt! Ska ta å äta nått nu min mage är lite hungrig. Sen bilr de soffan ett tag till de är dax att göra lite nytta.. Men de blir en lugn dag!

Hej hopp!

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards