Alla inlägg under april 2007

Av Anna-Karin - 20 april 2007 19:52

Nu har jag stökat undan efter middagen, vi åt lasange som jag gjorde, vart väldigt gott. Drack kaffe å åt glass med färsk frukt efter maten.Mums Nu är de bara kvällsfika kvar. väldigt skönt.

Ska kolla på CSI å Criminal minds sen bilr de sängen. Ska ju jobba tills i morgon bitte sen en halvtimme senare börja på mitt helgsjobb, så i morgon jobbar jag hela dagen. Vilken tur att jag flörtade in en middag hos mammsen å R. Jag å darlingen ska dit å äta, hoppas att de bilr grillat å rm´s klyftpotatis. De är super gott... oj oj nu börjar ju csi bäst att skynda!

Av Anna-Karin - 20 april 2007 13:30

Äntligen helg eller jag ska ju jobba hela helgen så de spelar ju inte så stor roll igentligen. Sitter på jobbet nu å har lite lätt lång tråkigt. Men förhoppningsvis kommer varorna snart. Då har man ju nått att göra.

Lill hjärtat har åkt till sin ... i dag, tråkigt:( Men förhoppningsvis roligt för han. De är skönt en eller två dagar sen håller man på att längta ihjäl sig efter han. Speciellt när hjärtat jobbar hela veckan. Men han kommer ju på fredag igen, Frisk pigg å glad hoppas jag! Vi bakade ju chokladmuffin härom dagen dom vart jätte goda tänkte lägga ut receptet i går men då försvann ju allt jag hade skrivit:(  Så de bilr nån annan dag. Har en några fin bilder på lill hjärtat när han städar visparna:) Han tycket att de var jätte gott, han vart ju så fin å kladdig. men de är ju helt tilllåtet i bland. Önskar att Älsklingen kunde vara här med mig saknar han. Nä ska man ta å titta lite på tv kanske.

Av Anna-Karin - 19 april 2007 23:38

Hade skrivit ett jätte långt inlägg å sen vipps så för svinner de.

Jä#la datorer.

Nu orkar jag inte skriva nått mer. Men jag har tvättat å städat i dag. Ucsh nu vart jag less. Känns som de är nån annan som är inne i våran dator. Måste vara nått glappt i den. Nu ska jag gå å sura på dator i sängen alldeles själv. Älsklingen kommer om några timmar:)

God natt!!!

Av Anna-Karin - 18 april 2007 13:57

Vi var tillfarbro doktorn i dag å kollade  öronen, å som tur var de bara en liten vaxpropp som spökade. Så nu  får han örndroppar. Hostan var nog nått virus.  Beställde  ett allergi-test  oxå, för han är alltid sonrig å hostig när han kommer till oss, men blir bra efter nån dag, så nått är de ju som inte är som de ska då. Vi får vänta å se:) Nu åkte älsklingen, skulle skruva med släpvagnen. Jag å lill hjärtat ska baka chokladmuffins.Mums Sen ska jag gå ner till vicevärden å de om en motorvärmarstolpe till. Tycker att de är läskigt att prata med han.


Ha de bra!!!

Av Anna-Karin - 17 april 2007 21:25

I dag har de varit en lat dag, skjusade lill hjärtat på dagis i morse sen åkte jag hem å myste med en trött älskling. Myste hela dagen tills han var tvungen att åka och jobba.

Då fixade jag med disken å tog en snabb dusch, sen var de dax att hämta sötnosen på dagis. När jag kom dit så låg han å sov, hade inte varit sig själv i dag.

Hoppas att han inte ska bil sjuk igen. Men ska till farbro doktor i morgon hoppas jag å kolla de berömda örona igen. Men så kan de vara. De är tur att man fort glömmer hur dom har varit. Just ju är han inne i nån trots, inte allt för roligt men de ger väl sig snart.

Annars är han lika underbar som sin far!!!


I dag har jag fått expert hjälp av min vänn Kristina, så nu kan jag oxå lägga upp bilder. försökte ju i går men lyckades ju inte. Men i dag kommer de en bild på sötnosen.


Sov så sött!!

Av Anna-Karin - 16 april 2007 21:47

Äntligen, har vi fått dator. Så nu kan jag oxå blogga. Jag tycker de verkar roligt, vi får väl se:)

I dag har jag å hjärtat varti å handlat på lidel. Måste erkänna att jag tycker att de är en bra affär, har varti emot sånna affärer förut. Men de har ett bra sortiment å billigt blir de. Sen lyxade vi till de med att äta lunch ute, de var gott!

Sen åkte jag å hämta lill hjärtat på dagis, vi åkte å hälsade på min mamma å min lille bror. Lill hjärtat tycker de är SUPER roligt att leka med min lille bror. Å på köpet fick vi mat där makaroner å korv, de var ju toppen.


Nä nu ska jag fixa lite fika tills min älskade kommer hem från jobbet!!

Har försökt lägga in en bild på lill hjärtat, men fick inte till de. De bilr en annan gång.

Hej då!! Ha de så bra...

   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Här skriver jag om mitt liv i Glädje & Sorg!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<<
April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards